Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursencehersey tuğbavenn eşarp: 01 Ocak 2011 - 07 Ocak 2011

Gönderen Konu: nursence hersey | tuğba&venn 3 kişiye eşarp ( 20 ocak-06 şubat )  (Okunma sayısı 7315 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
uzun zamandır bloğ kampanyalarına katılma enerjim sönmüştü yeniden canlandım. ;)

yanlız yine kazanamazsam keseye zarar gidip kendime  bir eşarp daha alırım herhalde. :D :D :D

:D :D :D :D inşallah kazanırsın canım  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı gonul

• Usta Kampanyacı
Teşekkür edereim nursen bilgilendirmene .Keşke imkan olsa da herkes kazansa ne güzel olurdu  :D

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
uzun zamandır bloğ kampanyalarına katılma enerjim sönmüştü yeniden canlandım. ;)

yanlız yine kazanamazsam keseye zarar gidip kendime  bir eşarp daha alırım herhalde. :D :D :D

:D :D :D :D inşallah kazanırsın canım  ;)
yok anam yok kandırma beni başıma geleceği biliyroum ama yinede katılacağım. :D :D :D :D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Teşekkür edereim nursen bilgilendirmene .Keşke imkan olsa da herkes kazansa ne güzel olurdu  :D

ben firma olsam öle yapardım valla herkese verirdim  ;D ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
kampanyan hayırlı olsun Nursen :)
eşarplar ipek mi acaba?
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
kampanyan hayırlı olsun Nursen :)
eşarplar ipek mi acaba?

teşekkürler eşarplar tuğba marka olucak firma ipek satıyor bildiğim kadarıyla yinede sorucam senin için

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
bugün facebookta hiçbir sayfada öner butonu yok. ilk önce sorun kendimde sandım ama kaç kişiye sordum onlarda da çıkmıyor. facebook yeni bir düzenleme yaptı sanırım.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
ayyy ne bilim gamzeli valla başka face sayfasıda yok tuğbanın ama kimnde çıkıyor kiminde çıkmıyor galiba anlamadım gitti firmadan linki istedim bakalım cvp gelince bakıcam artık  :)

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
dediğim gibi canım çok kişiye sordum, kaç grup sayfasına girdim, kendimin diğer hesaplarından (kardeşimin ,eşimin vs.) hepsinden kontrol ettim öner butonu çıkmıyor.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
dediğim gibi canım çok kişiye sordum, kaç grup sayfasına girdim, kendimin diğer hesaplarından (kardeşimin ,eşimin vs.) hepsinden kontrol ettim öner butonu çıkmıyor.

saol canım