Güvenlik nedeniyle forumda belirli bir paylaşımın altında olan üyelerin özel mesajları sistemden kapanmaktadır.
Forumda daha fazla paylaşım yapmanız halinde özel mesaj özelliği otomatik olarak açılacaktır.
normal üyeler için özel mesaj sayısıda artırılsa iyi olur yetmiyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnormal üyeler için özel mesaj sayısıda artırılsa iyi olur yetmiyoyok ben yazmak değil şu an 3 mesaj görülüyor onları okuyabilmek istiyorum
çünki mail adresime geliyodu orayada gelmemiş her nedense
hayır mesaj yazanlar kimse ukala sanacak beni
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnormal üyeler için özel mesaj sayısıda artırılsa iyi olur yetmiyoyok ben yazmak değil şu an 3 mesaj görülüyor onları okuyabilmek istiyorum
önceden mail geliyodu ama yoğun istek üzerine kaldırdılar sağolsunlar artık gelmiyoama merak etmeyin kimse sizi ukala zannetmez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnormal üyeler için özel mesaj sayısıda artırılsa iyi olur yetmiyoyok ben yazmak değil şu an 3 mesaj görülüyor onları okuyabilmek istiyorum
önceden mail geliyodu ama yoğun istek üzerine kaldırdılar sağolsunlar artık gelmiyoama merak etmeyin kimse sizi ukala zannetmez
peki kaç mesaj yazmam gerekir biliyormusunuz acaba mesajlarıma bakabilmem için?
ona göre gidip herşeye maydonoz olaayım bar :Di