0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün acıklanması lazım bu haftanın heyecanla bekliyorum hayır bugun degil ya yarın yada salı açıklanır büyük ihtimallle
bugün acıklanması lazım bu haftanın heyecanla bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün acıklanması lazım bu haftanın heyecanla bekliyorum hayır bugun degil ya yarın yada salı açıklanır büyük ihtimalllekampanya süresince, haftalık bazda, her hafta yapılacak şirket özel çekilişi ile 50 farklı kişiye Biskrem kutusu hediye edilecektir. Hafta kavramı; Pazartesi’den Pazar gecesine 7 eşit günlüktür.böyle yazıyor katılım kosullarında ondan bende bugün sanıyordum..o zman yarın acıklanır..
buna göre, her hafta yeni birşeyler yazmamız gerekiyor mu, gerekmiyor mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuna göre, her hafta yeni birşeyler yazmamız gerekiyor mu, gerekmiyor mu?yayına alınan tek bir fikir yeterli.. =))Büyük ödül içinde bol bol yazmak gerekiyor..
benim biskremler gelmedi hâlâ hangi kargo getiriyo acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim biskremler gelmedi hâlâ hangi kargo getiriyo acaba yurtiçi getirdi benimkini