ay 60 tane yazdım fenalık geldi
sabah berı yazıyorum bende sonunda esıme gelmıs mesaj.
hala kazanamadım bıktım bıraktım artık
başka bir twitter hesabı yok mu ailenizden birinin, bir de ordan deneyin isterseniz son olarak. bir de kazananlara mesaj atmaya ara veriyorlar bazen. o zaman mesaj daha da geç geliyor. inşallah çıkar.
arkadaşlar arada kontrol ediyormusunuz ben hep facedeki gibi uyarı gelecek sandım öyle olmadı mesajda bi bakayımd edim mesaj gelmiş hemde 9 dk olmuştu geleli bir kontrol edin arada sizde
arkadaşlar sadece reply den yazmayın. resmin altına da yazın kesin. reply den kazananlar belki de 25. retweet eden olduklarından kazandılar. yani nolur nolmaz ikisini de yapın.
arkadaşlar sadece reply den yazmayın. resmin altına da yazın kesin. reply den kazananlar belki de 25. retweet eden olduklarından kazandılar. yani nolur nolmaz ikisini de yapın.
twitpic deki resmi dıyorsan ben onun altına artık yorum yazamıyorum 0 cıkıp duruyor ıletılmıyor msj
twitpic deki resmi dıyorsan ben onun altına artık yorum yazamıyorum 0 cıkıp duruyor ıletılmıyor msj 
ben de dün gece yazamıyordum, yazıklarım çıkmıyordu. sabah 9-10 civarı tekrar yazdım hepsi çıktı birkaç tane üst üste.
ay basım agrıdı twıt atmaktan gece devan ederız
herkese bol sans
kazanan sayıısıı artmıs tebrkleeer
hala kazanamadımmm kazananları açıklayan bir yer varmı