Yine bazıları dalga geçecek, ne çok sevindi ama heyecan olsun işte yeni yarışma buldum

oleyyy

(yeni kampanyacı görgüsüzlüğü:) )
arkadaşlar dogrucan mobilya da soru soruyorlar, bilen ilk kişiye ödül var. beğenili yarışmalardan bıkanlar için söylüyorum beğenili değil. sordukları soru da sitelerinde bulunuyor cevabı. bugünkü geçmiş, kaçırdık ama devam edecekmiş sorular. koşuunnn

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Koşun diyorsun ya başlıklarında heycana kapılıyorum:)
bir daha böyle başlıkla konu açarsanız sileceğim konuyu
bakın dikkat çekici başlık açmanıza birşey demiyorum ama bu sürekli olursa koşun gibi doğru açıkcası bulmuyorum ama bizlerde yanlış gördüğümüz noktalarada uyarıda buluncağız bunu yapmazsak doğru olmaz ama sizlerde alınma gibi durumlar yapmayın ben size konu açmayın demiyorum ama konu açarken başlıklara biraz daha dikkat ederseniz sevinirz.
başlıkları size söylemeden değiştiriyoruz ayıp olmasın diye daha ne kadar kibar olabiliriz ki
tamam ahmet bey özür dilerim haklısınız
başlık açarken bundan sonra dikkat ederseniz sevinirim
diğer mesajları siliyorum konunun özünden sapmamak adına
ahmet bey yenı oldugunuz için çilekreçeliini tanımamanız dogal yoksa onun ne kadar ıyı nıyetlı bir insan oldugunu bilirdiniz ve dediklerine alınmazdınız.actıgınız başlıklara bakılırsa esprili bir insansınız ve bız de sıze boyle karsılık vermek istemiş olabiliriz.sonucta forumda ılgınc baslıklarla tanınan bır kişisiniz.biz de ona uygun davranıyoruz
ahmet bey gerçekten fazla kızdınız forumun kuralları var ben de çiğnediğimde arkadaşlardan uyarı alıyorum ancak böyle uyarılar , sertlikler olmasa forumda hiçbir düzende kalmazdı saçma sapan şeyler olabilirdi. başlıklar çok uçuk olabilirdi biraz da onun için sanıyorum. başkaları bir şey demiyorlar deyip kuralları bozmasınlar diye sert çıkıldığını düşünüyorum. ve çilekreçeli arkadaşımızda çok yardımsever banada bir sürü iyilik yapdı diğer arkadaşlarada.