Gönderen Konu: Blast Streetwear  (Okunma sayısı 11447 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrahyigit

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Blast Streetwear
« Yanıtla #80 : 24 Ocak 2011, 09:58:04 »
Sizi de anlıyorum fakat başka türlü kazananı belirleyemeyiz. Bu sefer en çok yorum alan duvar yazısı olacak. Ve kendiniz de dahil olmak üzere bir kişi birden fazla yorum yazamayacak . Maalesef bu fake hesapların önüne geçemiyoruz ancak yarışma sonunda bir kontrol yapacağız.Çok fazla göze çarpan bir durum söz konusu oldğunda o kişi yarışma dışı kalacak ve 6. arkadaş kazanacak.Önceki yarışma da da bu fake hesaplar yüzünden çok fazla şikayet maili aldık . Bu sefer yarışma kurallarına bu durumdan önemle bahsedeceğiz. Sevgiler.

BLAST

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #81 : 24 Ocak 2011, 09:58:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
En çok begeni toplayan ve en çok arkadaşını sayfaya getiren tarzı bir yarışma olmazsa çok seviniriz,o tür yarışmalarda kazanan baştan belli oluyor,en çok fake hesabı olan ödülü alıyor,jürinin seçeceği bir yarışma daha adil olacaktır kanısındayım :) degerlendirmeye alırsanız sevinirim :)

yada çekilişle de olabilir.. :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı fidanerili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 24 Ocak 2011, 10:18:05 »
En çok begeni toplayan ve en çok arkadaşını sayfaya getiren tarzı bir yarışma olmazsa çok seviniriz,o tür yarışmalarda kazanan baştan belli oluyor,en çok fake hesabı olan ödülü alıyor,jürinin seçeceği bir yarışma daha adil olacaktır kanısındayım :) degerlendirmeye alırsanız sevinirim :)

yada çekilişle de olabilir.. :)
Yorumlar yazılsın o yorumları yazanların içinden çekilişle kazanılsın.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #83 : 24 Ocak 2011, 10:19:17 »
Evet çekilişte çok uygun olur bence,katılıyorum sizlere arkadaşlar  :)

ahmet38

• Ziyaretçi
« Yanıtla #84 : 24 Ocak 2011, 10:20:41 »
Sizi de anlıyorum fakat başka türlü kazananı belirleyemeyiz. Bu sefer en çok yorum alan duvar yazısı olacak. Ve kendiniz de dahil olmak üzere bir kişi birden fazla yorum yazamayacak . Maalesef bu fake hesapların önüne geçemiyoruz ancak yarışma sonunda bir kontrol yapacağız.Çok fazla göze çarpan bir durum söz konusu oldğunda o kişi yarışma dışı kalacak ve 6. arkadaş kazanacak.Önceki yarışma da da bu fake hesaplar yüzünden çok fazla şikayet maili aldık . Bu sefer yarışma kurallarına bu durumdan önemle bahsedeceğiz. Sevgiler.

BLAST

en çok beğeni toplayan yerine, en çok yorum alan ın seçilmesi daha mantıklı. fikir güzelmiş. fakeciler zorlanır, sıkar biraz. tuttum bu işi ;)

Çevrimdışı emrahyigit

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #85 : 24 Ocak 2011, 17:07:22 »
Yeni kampanyamız yarın başlıyor arkadaşlar desteklerinizi  bekliyoruz. Bununla ilgili yeni bir topik açarsanız sevinirim.

Sevgiler.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 24 Ocak 2011, 17:09:26 »
sürekli kampanya yapmaktasınız buradanda devam edebiliriz emrah bey

Çevrimdışı emrahyigit

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #87 : 24 Ocak 2011, 17:15:30 »
sürekli kampanya yapmaktasınız buradanda devam edebiliriz emrah bey

Şuan için tüm firmalar gibi bizde öncelikle facebook üzerinden sizlere ulaşmak istiyoruz. Daha sonra diğer tüm sosyal mecraları kullanacağız.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 24 Ocak 2011, 17:20:51 »
anladım emrah bey sürekli face üzerinden kampanyanız var ondan bu başlık altına devam edebilriz dedim ama farklı bir conceptse yarışmanız yeni konu olarak açabiliriz

Çevrimdışı emrahyigit

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #89 : 24 Ocak 2011, 17:25:16 »
anladım emrah bey sürekli face üzerinden kampanyanız var ondan bu başlık altına devam edebilriz dedim ama farklı bir conceptse yarışmanız yeni konu olarak açabiliriz

Teşekkür ederim. Bu yarışmanın adil olacağını düşünüyorum. Çünkü bu sefer beğeni değil yorum üzerinden olacak çokta eğlenceli bir yarışma. Bütün kurallar yarışma detaylarında yazıyor.

Moderatör'ünde yardımıyla tüm hergünkampanya üyelerini sayfamızda görmekten mutluluk duyarız. Daha önceki kampanlarımızdan aramızdan bir çok arkadaş hediyelerini kazandı üstelik adreslerine göndeirldi bile.:)