Gönderen Konu: Uzay Macerası  (Okunma sayısı 12518 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
Ynt: Uzay Macerası
« Yanıtla #10 : 15 Ocak 2011, 21:41:04 »
Şu Cünübettin denen zat-ı muhteremi ne kadar çok kafaya taktınız siz yahu.O oyunda o kadar puan yapılmayacağını herkes biliyorken sitenin sahiplerimi bilemeyecek.Bu kişi daha önceden de smarty bize yol göster oyununda da aynı şeyi yapmadı mı? Ne oldu peki, elediler.Zaten kendiside biliyor eleneceğini.Bunu da oyundan hediye kazanmak için yapmıyor neden yapıyor derseniz oyunda açık var bakın diye işaret etmek istiyor kendince.Oyunu oynamak isteyenler çekinmeden oynayabilirler.
Ben 67000 puanı geçemedim.Oyunu bitirdim ama 150 000 puana yaklaşamadım bile.Denemelerim devam ediyor.

Sevgiler.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 15 Ocak 2011, 23:39:48 »
bu oyunda 70.000 geçmek çok zor ya nasıl yapıyorlar 100.000 150.000 i anlayamıyorum helal olsun ben bıraktım olmuyor . :)
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2011, 23:41:28 Gönderen: Stormm »

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2011, 23:42:25 »
Anlamadığım senelerdir bu oyunları takip ederim.Bir çok kişi işten anlar ve hile yapar.Ama son dönemde ise kişi aklama çıktı meydana.Senelerdir bildiğimiz hile yapanların nasıl bir anda hile yapmaması çok ilginç..

Birde aklanması..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #13 : 15 Ocak 2011, 23:51:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu oyunda 70.000 geçmek çok zor ya nasıl yapıyorlar 100.000 150.000 i anlayamıyorum helal olsun ben bıraktım olmuyor . :)

Aynen !! Yapana da helal olsun diyorum.

Dur bakalım günü gelsin ak kara belli olacak.

Anlamadığım senelerdir bu oyunları takip ederim.Bir çok kişi işten anlar ve hile yapar.Ama son dönemde ise kişi aklama çıktı meydana.Senelerdir bildiğimiz hile yapanların nasıl bir anda hile yapmaması çok ilginç..

Birde aklanması..

İmana gelmiş olabilirler.. öyle deme ...deme öyle..üzülürler.(Fatma Gül'ün abisinin bakışı :( )

Çevrimdışı dortok

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2011, 00:29:32 »
Arkadaşlar haklı sanırım, isim vermeleri aslında yerinde olmuş. Çünkü ben onların yorumları sayesinde hiç oyuna başlamıyorum bile. Neticede hepimizin vakti değerli. Bu flashlarda nasıl bir açık vardır ki bunları yapıyorlar anlamıyorum. Macromedia Dreamweaverla bir müdahale mi var acaba?  
Organizatörlerinde hatası var, açık bırakmayacak şekide yarışmaları organize etmeleri lazım.

şöle anlatayım,***. adlı bir program var herkesin bildiği duyduğu bunla zamanı yavaşlatarak yada verilerle oynanarak istenilen puan elde edilebiliyor.

en meşhur olanı o program, bir takım ufak tefek yazılıkmlar daha var isimlerini tabiki tellafuz etmicem.

bir de tamamen sizin gönderdiğiniz ve aldığınız veriler üzerinde oynama yapabileceğiniz bir program daha var. eğer yapımcı firma verileri şifrelemiş bir şekilde yollayıp alıyorsa bunda verilerle oynamak çok zorlaşıyor ancak şifrelenmemişse bütün bilgilerinizi istediğiniz gibi işlete bilirsiniz.

Kısacası Tamamen bu oyunları programlayan programcılarda (yada programcıyım diye gezenlerde) iş bitiyor. Verileri şifreleyip gönderseler hiç bir sıkıntı olmayacak.

Ben oynamıyorum flash oyunları, %80 i hileye çoook açık ve zaten inanmıyorum hile yapmadan kazanaların çok olduğuna, adamlar artık işin piri olmuşlar kontrollerden geçenler bile var....

Ekleme: Oynamıyorum dediysem; oynuyorum kendimce kontrol ediyorum, baktım yukarda yazdıklarıma uyuyor oynuyorum ama çoğunlukla uymuyor, uğraşmıyorum bile.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2011, 13:01:46 Gönderen: cilekrecelii »
Allah gözünüzü doyursun.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 16 Ocak 2011, 00:34:20 »
açıklamalar iyi olmuş sayfayı bile açmadım,hiç de oynamıycam anlaşılan  :P

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #16 : 16 Ocak 2011, 00:42:44 »
Eeee ne demişler eşşek ölünce kuyruğu gömülmezmiş.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #17 : 17 Ocak 2011, 11:05:06 »
Arkadaşlar aynen katılıyorum programcılarda bitiyor. Burada kalbegidenyol oyunu vardı, google da ismimi aratırken bir baktım, oyuna kaydolduğum mail şifrem ortada.(Firma adını kasten vermiyorum) Ne kadar kayıt olan kişi varsa herkesin bilgileri dökülmüş. Google aramalarında çıkıyor, Firmaya mail attım, database i invisible yaptılar. Birkaç hafta sonra tekrar googleda çıkmaya başladı, tekrar mail attım. En son silmişler şükür.

Firmalar acemi de olabiliyor, profesyonel olmayan firmalara hazırlatabiliyorlar. 
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #18 : 17 Ocak 2011, 15:18:17 »
yarışma başlayalı çok olmuş ya niye bukadar geç haber verildi  ??? artık kazanılmaz bu saatten sonra >:(
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 17 Ocak 2011, 15:26:09 »
bende konuyu ogün gördüm ve açtım benimde yapabileceğim birşey yok zaten sayfalarında duyurmuşlardı onların kabahati briaz geç duyurmuşlar