Arkadaşlar haklı sanırım, isim vermeleri aslında yerinde olmuş. Çünkü ben onların yorumları sayesinde hiç oyuna başlamıyorum bile. Neticede hepimizin vakti değerli. Bu flashlarda nasıl bir açık vardır ki bunları yapıyorlar anlamıyorum. Macromedia Dreamweaverla bir müdahale mi var acaba?
Organizatörlerinde hatası var, açık bırakmayacak şekide yarışmaları organize etmeleri lazım.
şöle anlatayım,***. adlı bir program var herkesin bildiği duyduğu bunla zamanı yavaşlatarak yada verilerle oynanarak istenilen puan elde edilebiliyor.
en meşhur olanı o program, bir takım ufak tefek yazılıkmlar daha var isimlerini tabiki tellafuz etmicem.
bir de tamamen sizin gönderdiğiniz ve aldığınız veriler üzerinde oynama yapabileceğiniz bir program daha var. eğer yapımcı firma verileri şifrelemiş bir şekilde yollayıp alıyorsa bunda verilerle oynamak çok zorlaşıyor ancak şifrelenmemişse bütün bilgilerinizi istediğiniz gibi işlete bilirsiniz.
Kısacası Tamamen bu oyunları programlayan programcılarda (yada programcıyım diye gezenlerde) iş bitiyor. Verileri şifreleyip gönderseler hiç bir sıkıntı olmayacak.
Ben oynamıyorum flash oyunları, %80 i hileye çoook açık ve zaten inanmıyorum hile yapmadan kazanaların çok olduğuna, adamlar artık işin piri olmuşlar kontrollerden geçenler bile var....
Ekleme: Oynamıyorum dediysem; oynuyorum kendimce kontrol ediyorum, baktım yukarda yazdıklarıma uyuyor oynuyorum ama çoğunlukla uymuyor, uğraşmıyorum bile.