off bunuda sürekli hileciler kazanıyor benim toplam 60 arkadaşım var zaten hiçbirinininde işi olmaz facete oyun oynayıpta hediye kazanmakla oyüzden hiç kazanamıycam millet fake hesaplarına kabul ettirip puan topluyor ve okadar çok puanla sıralamaya giriyorlar
off bunuda sürekli hileciler kazanıyor benim toplam 60 arkadaşım var zaten hiçbirinininde işi olmaz facete oyun oynayıpta hediye kazanmakla oyüzden hiç kazanamıycam millet fake hesaplarına kabul ettirip puan topluyor ve okadar çok puanla sıralamaya giriyorlar
bende senin arkadşlarını ve aynı şekilde kendi arkdaşlarımı anlamıyorum, günde 5 dakikalarını ayıracaklar şu çerçeve için davetle birlikte 10 dakikalarını almaz ama ne biçim insanlar uğraşmak istemiyorlar, ama kazandığımı duyunca hiç bize bişey kazanmıyon derler, bunlar tıklıcak kazancak başka türlü uğraşmak zor geliyor
bende senin arkadşlarını ve aynı şekilde kendi arkdaşlarımı anlamıyorum, günde 5 dakikalarını ayıracaklar şu çerçeve için davetle birlikte 10 dakikalarını almaz ama ne biçim insanlar uğraşmak istemiyorlar, ama kazandığımı duyunca hiç bize bişey kazanmıyon derler, bunlar tıklıcak kazancak başka türlü uğraşmak zor geliyor
+1.. allahtan ben yaptırım yapabiliyorum. birde şirkette sadece iki kişiye açık artık face (ki biri de benim) artık işim daha zor .
Bence insanlar uğraş ve zaman verip bişey kazanamıyorlar.Kazanmak isteyen arkadaşlarınada destek olmak istemiyorlar.
Hepimiz kazanırız inşallah
daha önce saat kazananlar kargo ucretini kim odedi acaba
daha önce saat kazananlar kargo ucretini kim odedi acaba
kargo ücretini Çizi ödüyor..
kargo ücretini çizi ödüyor.arkadaşlar birde benim adresde kargo bir yanlışlık olmuş tekrar paketim geri gitmiş aradım çiziy isagolsunlar çok ilgilendiler.ertesi gün tekrar gönderdiler.ve sonra yine aradılar teslim alldınızmı diye teşekürlerrrr çizzzziiiiiiiiiiiiiiii