0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nokia benim dünyaaammmm..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNokia benim dünyaaammmm.. evet benimde hem internet hem kameram hem fotoğraf makinem hem müzik setim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNokia benim dünyaaammmm.. evet benimde hem internet hem kameram hem fotoğraf makinem hem müzik setim banane banane o sadece benimle benimle.. Nokia ne dersin sen Sevgi Hanıma..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNokia benim dünyaaammmm.. evet benimde hem internet hem kameram hem fotoğraf makinem hem müzik setim banane banane o sadece benimle benimle.. Nokia ne dersin sen Sevgi Hanıma.. ne desin eğer sevgi beni kullanmazsa bütün modellerimi toplatırım üretimim de durur diyor oyüzden nokiayı paylaşmayı bilicez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNokia benim dünyaaammmm.. evet benimde hem internet hem kameram hem fotoğraf makinem hem müzik setim banane banane o sadece benimle benimle.. Nokia ne dersin sen Sevgi Hanıma.. ne desin eğer sevgi beni kullanmazsa bütün modellerimi toplatırım üretimim de durur diyor oyüzden nokiayı paylaşmayı bilicez Bak aslında nerden bildin içimi okudun haa diyor sana.. Nokia sana şöyle göz kırpıyor sevse sevse Sevgi severdi beni ne şanslıyım diyo ve ÇIT ÇIT demiyor..