bende çalışmayan e-250 vardı gitti gidiyora koydum 50 tl ye sattım

ordada çok ürün satılıyor
Ben bu kampanyanın (dönüşümle ilgili bir kampanya olacağının) haberini geçen yıl sonbaharda aldım ve aralıkta başlayacak diye bilgilendirdiler. Çok bekledim ama aralık bitti, sonraki aylar geçti başlamadı kampanya. Ben de sinirlendim ve attım telefonları. 3 tane vardı bende de, sağlık olsun.
Telefon çokta hediye kazanmak çok zor.Klasik Turkcell kampanyaları gibi yüzbinlerce katılım olur.
vere vere 5 adet telefonmu veriyorlar.bende samsug e250 ,nokia t18,nokia33 10 ,motorola v300 var kullanmadığım.eşiminde nokia 3210,samsungun eski bir modeli,alkatel i,bide vertiçı var.annemle babamında kullanmadığı 3 telefon varmış.oğlum sağolsun aşağı yukarı gezdirip duruyor.kampanya bana yaramaz hade telefon 5 tane barii eski telefonu götürünce kontör verseler ya

oğlum oynasın daha iyi
Evet, hediyesi çok az. En az 100 adet vermesi gerekirdi bence. Turkcell'i bu kampanyada çok cimri gördüm, çok.
keşke kontör verseydi. hediye sayısı çok az.
çocuklar aynı demek benimde küçük oğlum atmama izin vermedi oyuncaklarının içinde 2 tane var. birinin içini epeyce açmış tamir etmek için:)))))
keşke kontör verseydi. hediye sayısı çok az.
çocuklar aynı demek benimde küçük oğlum atmama izin vermedi oyuncaklarının içinde 2 tane var. birinin içini epeyce açmış tamir etmek için:)))))
boşveeeer arkadaşım ufaklıkların gönlü olsun yeter
Benim babamda bu işi yaptığı için çok katılım yapabileceğim.
ASİL TALİHLİLER
Çekiliş no AD SOYAD İL
13403 Ömer İspir ERZURUM
10525 Murat Akpek GAZİANTEP
4413 Meltem Altun SAKARYA
10121 Doğan Palantöken İSTANBUL
4589 Ayse Özyanat BALIKESİR
YEDEK TALİHLİLER
Çekiliş no AD SOYAD İL
6979 Yalman İlke Adar İZMİR
14124 Hikmet Tutum BARTIN
9375 Suna Tuncer ANKARA
12977 Gözde Turan BALIKESİR
9381 İlyas Bozkurt TOKAT
Turkcell'den ilginç yılbaşı vitrini
Kanyon, Capitol ve Bağdat Caddesi’ndeki Turkcell Mağazalarının yılbaşı temalı vitrinleri yaklaşık 3500 adet hurda telefon ve 6000’e yakın şarj cihazı kullanılarak süslendi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin