Bizim de kendi sitemizde kullandığımız güvenilir bir türk reklam şirketi olan reklamstore yenilenen arayüzüyle yeni döneme iddialı girecek gibi görünüyor.
Üye olmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Web siteniz yada blogunuz varsa bu kampanya tam size göre. Reklamstore'a üye olarak hem blogunuzdan gelir elde edebilirsiniz. Hem de temmuz ayında 50 ytl kazanan herkese T-shirt hediye.
Üye olmak için hemen tıklayın
Kayit olun veya
giris yapin
ya ben bunu anlayamadım. sitene reklammı ekliyosun? 50 ytl ve tshirt nası kazanıyoruz? bende üye oldum ama anlamadım bişi. ayrıntılı olarak neler yapacağımızı buraya yazarmısınız?
Reklamstore sayesinde sitenize reklam alıp para kazanıyorsunuz.
Ayrıca temmuz ayı içerisinde kazandığınız para 50 ytl'ye ulaşırsa size ekstra bir t-shirt hediye ediyorlar
reklam alma işini nasıl gerçekleştiriyoruz peki?
siteye login olduktan sonra sağ altta reklam oluşturma linki var onu seçip istediğiniz büyüklükte ve renkte banner oluşturuyosunuz. sonra size bir kod veriyorlar onu blog sayfanıza eklemeniz gerekiyor
Bizim de kendi sitemizde kullandığımız güvenilir bir türk reklam şirketi olan reklamstore yenilenen arayüzüyle yeni döneme iddialı girecek gibi görünüyor.
Üye olmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz
Kayit olun veya giris yapin
Hocam ben reklamlarını aldım bunların da bazen hesap donmuş gibi halbuki ziyaretçi sayılarım uçuk oluyo artış birkaç kuruş..
Söze Gerek yok Site Kendini Acıklıyor Güvenilir bi site olduğunu söylemem Yeterli sanırım.
Buyrun Link : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin