Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKAZANAMAYANLARA ÖZEL BİR ÇEKİLİŞ DAHA BAŞLIYOR! Yapmanız gereken az önce yayınladığımız eşarplarda indirim duyurumuzu kendi profilinizde paylaşmak. Bu işlemi yapıp kişisel bilgilerinizin olduğu maili hemen göndermeniz. Saat 16.30'a kadar gelecek tüm mailler çekilişe dahil edilecek ve sadece 1 kişiye Cacharel Eşarp hediye edeceğiz.
ÇEKİLİŞİMİZ SONA ERDİ. Çekilişte yardımcı olan Tuğba,Esra,Tuba,Nazlı ve Ayşe hanımlara teşekkür ederiz. Yaptığımız çekiliş neticesinden bizden Cacharel eşarp kazanan İstanbul'dan AYŞE OĞURLU Hanım oldu. Kendisini tebrik eder, eşarbını güle güle kullanmasını dileriz. Katılan herkese de ayrıca teşekkür ederiz.
Yeni soru geliyor Akerden yorumlarda yazıyordu
aşağıdaki şifreleri çözerek kelimeleri bulunuz
CL
AA
AR
PN
GÜNÜN SORUSU KARŞINIZDA! Cevaplarınızı cuma günü saat 11.00'a kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'ye Ad,Soyad,Adres,Telefon ve Facebook adresinizi de yazarak gönderebilirsiniz. Kazanan 2 kişiye Aker Eşarp hediye edilecek. Lütfen cevaplarınızı duvara yazmayınız, bu engellenme sebebidir.
aşağıdaki şifreleri çözerek kelimeleri bulunuz
CL
AA
AR
PN
GÜNÜN SORUSU KARŞINIZDA! Cevaplarınızı cuma günü saat 11.00'a kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin'ye Ad,Soyad,Adres,Telefon ve Facebook adresinizi de yazarak gönderebilirsiniz. Kazanan 2 kişiye Aker Eşarp hediye edilecek. Lütfen cevaplarınızı duvara yazmayınız, bu engellenme sebebidir.
Ben de eklemeye çalışıyordum. Facebooktan bakılırsa daha iyi çünkü bence bazı harfler göründüğü gibi değil. Örneğin N harfi farklı sanki
google den bakıyorum mantıklı bişey bulamıyorum