boşver kardeş çok kazanınca kuyunu kazanda bol oluyor

sakin kafan olur millete laf anlatmaktansa oh al kahveni yudumla
Evet bende ne zamandır bu siyete üyeyim değil hediye kazandıran bir çay ısmarlayan bile olmadı.
O yüzden siteden ayrılıyorum ve peşimde en az 1 kişiyi götürüyorum gelmezse de boşuyorum o kadarrr..
Evet bende ne zamandır bu siyete üyeyim değil hediye kazandıran bir çay ısmarlayan bile olmadı.
O yüzden siteden ayrılıyorum ve peşimde en az 1 kişiyi götürüyorum gelmezse de boşuyorum o kadarrr..
dostum siz nereye ya,karikatür sayfası öksüz kalır giderseniz.Çay ısmarlanması hakkaten çok önemli ama İstanbula gelirsen eminönünde doğuş çay ücretsiz çay veriyor söz sana ordan ısmarlarım

(benim de en sevdigim kampanyadır her gittigimde mutlaka 3-4 bardak çay içerim

)
eminönünde nerde bu sozten bana da öğretir misin
Bi saniye bi saniye ..Sözten önce bana öğret tam olarak nerde..
Lütfen kısmetimle oynamayın sibelert hanım ...İlk kez kısmetim döndü değerlendirmek istiyorum..
tabi,arabalı vapur iskelesinin önünde gs store ile yanyana doğuşçayın karavanı var 2 katlı ister normal türk çayı ister istediginiz meyveli çaydan,üst kata da çıkıp denize karşı da keyifle içebilirsiniz

,çogunlukla da kimse de olmuyor (bizim millet paralı olunca deger veriyor galiba)
yazdım biolog istanbulun en kalabalık yeri orası,ancak söyledigim yer de en tenha bulabileceginiz bir nokta