gülistan hanımın konusunu kaynattık

tem ben diyecektim konu açtığına pişman olacak arkadaş
5 gün, 15 saat ve 11 dakika. ben çok az bulunmuşum ya altı üstü 5 günnnn gece açık bırakıp yatsammı 2 hafta yapsam 8 saatten ohooooo ama elektrik faturası gelinceeeeee.... o kötü
Ben dısarda oldugum zamanlar telefonla foruma girip 30 dk'da bir kontrol ederim. İlk 1000 ilk 500 türü kampanyalar oldugu zaman kaçırmamak için.. Bu sayede çoğu kampanyayı kaçırmadım ;d
60 gün, 13 saat ve 48 dakika. benimde bu
Çevrimiçi olduğu toplam süre: 8 gün, 19 saat ve 7 dakika.
benimkide bu kadar off şu okul olmasa hiç çıkmıycam burdan ama
Ben bu siteden bir çok kampanya kazandım daha önceleri haklarını yiyemem ve bir çok kampanya paylaştım hakkım yenmesin

Şöyle bir durum var normal çekilişlerde zannetmiyorum ama blog kampanyaları genellikle kanka kampanyacılar arasında dönüp dolaşıyor,araya da iki çıtır çerez yeni birisini alırlarsa kazanabiliyorsun :DArtık talepte daha fazla olduğu için kazanmak zorlaştı..
Ben bir tarihe kadar bana atılan tüm oylamalı mesajları cevaplayım hepsine oy kullandım.Arkadaşlara geri dönüş yapıp oy kullandığımıda iletmiştim.Sonra bir kere es kaza mart ayı olması lazım watson kampanyasına katılayım dedim ilk defa bir oylamalı kampanyaya katılmıstım.O ara Ankaradaydım ve bır baktım benı oylayan ıkı üç cılız oy..Hediyeyi kazanamak önemli değil ,ama arkadaşların tutumu ilginçti ::)O zaman bende gardımı aldım ve o donemden sonra hıc kımsenın oy ıstegınıyerıne getırmıyorum..
Her gun kampanya forumuda bıraz hayat gıbı,ne verırsen onu alıyorsun arkadaşım:)Gerisi sana kalmış
Kazandıran site değil ki kazanan kendisi kazanıyor haa ama beğenili yarışmalarda işe yarıyor onda da isteyen destek olur isteyen olmaz kimse karışamaz ki ben de hiçbirşey kazanamadım ama bu sitenin suçu değil benim şanssızlığım..