7 tane girdik.. en az 3 tane alırdım diodum gittim kioska işler değişti paso yüzde50 indirim.1 tane bedava onuda aldım..
yarın hemen almaya gideceğim.eğer yanlış görmediysem bir tane 100 lük indirimim var.birde 50 lik kesin 
100 lük mü,50 lik mi olduğunu nereden anlıyorsun?
yarın hemen almaya gideceğim.eğer yanlış görmediysem bir tane 100 lük indirimim var.birde 50 lik kesin 
bir tane 50 likten giriş yaptım ondan eminim.bir tane de 100 lükten yaptım kaydınız alındı gibi gördüm ama sistem gitti.benim kendi girişime göre yani hesabım
bir tane 50 likten giriş yaptım ondan eminim.bir tane de 100 lükten yaptım kaydınız alındı gibi gördüm ama sistem gitti.benim kendi girişime göre yani hesabım 
Ben sadece giriş yaptım,sayfanın altına bakmamışm,dolayısıyla ne kazandığımı bilmiyorum.Nereden öğreneceğim ki?
Ben sadece giriş yaptım,sayfanın altına bakmamışm,dolayısıyla ne kazandığımı bilmiyorum.Nereden öğreneceğim ki?
kioska gittiğinde kartı okuttuktan sonra kampanyalarım bolumunden indirim oranını gorebilirsin
eşimde iş çıkışı almış önce elimizde yok falan demişler ama sonra bir kaç kişi daha gelince %100 indirimli depodan getirmişler
banada kasadaki kız bize böyle bilgi gelmedi oyunmu oynuyormuşsunuz kazanıyormuşsunuz diyo bilyoruz geç diorum zorla yaptı.
yine kaçırdım

bugünlerdede almayı düşünüyordum
ben evden cıkmamak için saat 3 bekledim acıldı sonra bilgileri girdim hattan düştüm hata verdi 5 dkika boyunca siteye giremedim sonra girdigimde %50 kalmıştı 5 dakika içinde %100 ve%70 bitivermişti % 50 aldım evde bekleme degmedi
arkadaşlar, ince pilin şarj makinesi ile normal kalem pilin şarj makinesi ayrı mı?
bana ince olan lazım da...
800 mAH dedikleri di mi ince olan pil?