0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yarın hemen almaya gideceğim.eğer yanlış görmediysem bir tane 100 lük indirimim var.birde 50 lik kesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarın hemen almaya gideceğim.eğer yanlış görmediysem bir tane 100 lük indirimim var.birde 50 lik kesin 100 lük mü,50 lik mi olduğunu nereden anlıyorsun?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarın hemen almaya gideceğim.eğer yanlış görmediysem bir tane 100 lük indirimim var.birde 50 lik kesin 100 lük mü,50 lik mi olduğunu nereden anlıyorsun?bir tane 50 likten giriş yaptım ondan eminim.bir tane de 100 lükten yaptım kaydınız alındı gibi gördüm ama sistem gitti.benim kendi girişime göre yani hesabım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarın hemen almaya gideceğim.eğer yanlış görmediysem bir tane 100 lük indirimim var.birde 50 lik kesin 100 lük mü,50 lik mi olduğunu nereden anlıyorsun?bir tane 50 likten giriş yaptım ondan eminim.bir tane de 100 lükten yaptım kaydınız alındı gibi gördüm ama sistem gitti.benim kendi girişime göre yani hesabım Ben sadece giriş yaptım,sayfanın altına bakmamışm,dolayısıyla ne kazandığımı bilmiyorum.Nereden öğreneceğim ki?