Gönderen Konu: carrefour  (Okunma sayısı 2366 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
carrefour
« : 31 Aralık 2010, 23:09:10 »
biletini getir indirimi götür kampanyası (tabii ikramiye çıkmamış bileti :D) detaylı bilgi için link
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: carrefour
« Yanıtla #1 : 31 Aralık 2010, 23:10:55 »
bak sennnnnnnnn.. :D :D :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 31 Aralık 2010, 23:16:20 »
bak devrim not düştüm aman büyük ikramiye kazanmış bileti götürmeyelim diye :D :D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #3 : 01 Ocak 2011, 01:36:10 »
bak devrim not düştüm aman büyük ikramiye kazanmış bileti götürmeyelim diye :D :D

Kampanya süresince her 80 TL tutarında alışveriş için 8 TL değerinde çeyrek bilet indirimi, her 160 TL tutarında alışveriş için 16 TL değerinde yarım bilet indirimi, her 320 TL tutarında alışveriş için 32 TL değerinde tam bilet indirimi geçerli olacaktır.

Böyle de bir şart var forum dostları. Gidip de direk 8 TL lik alışveriş yapamıyoruz arkadaşlar. 80 TL'lik alışveriş ve çeyrek bilet ibrazı gerekli. Yılbaşında herkes ihtiyaçlarını almıştır bence  :-X
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Ocak 2011, 01:43:00 »
şaşardım zaten belli kural koymasalardı iyi uyardın arkadaşım yarın ikramiye çıkmayan biletlerle yola dökülüyordum ::) ::)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #5 : 01 Ocak 2011, 02:03:39 »
şaşardım zaten belli kural koymasalardı iyi uyardın arkadaşım yarın ikramiye çıkmayan biletlerle yola dökülüyordum ::) ::)

blog çekilişinden yazamadım..arkadaşın dediği gibi bankacılık sektörüne özenti var..bir şeyler vermeden alamıyorsun..onların işine gelen yukarıdaki şartlar..tüketiciyi niye düşünmüyorlar ki..ciro yapmışlar zaten yeterince..:D :D

canımız sağ olsunnn Sevgiiiii ..=))

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 01 Ocak 2011, 02:05:54 »
benki 2011 e bunca kampanyadan  hiç ürünle ayrılmışım zaten carrefour mu bana hayırlı rüya görecekti...neyseki daha elimde 3 adet kuzu gibi yatan milli piyango bileti var :-X

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #7 : 01 Ocak 2011, 02:36:32 »
benki 2011 e bunca kampanyadan  hiç ürünle ayrılmışım zaten carrefour mu bana hayırlı rüya görecekti...neyseki daha elimde 3 adet kuzu gibi yatan milli piyango bileti var :-X

Aman arkadaşlar pilav alacağız diye eldeki bulgurdan olmayın. Ben 2004'ten beri eşya çekilişi diye tabir edebileceğimiz kampanyalara katılırım, bu işte mantıklı hareket etmek lazım. Sayısal, Loto bunlardan haz etmem. Zaten devletin bunları oynatması ayrı tezattır. Kumarhaneleri yasaklayacaksın ama Sayısal, Süper Loto, yok on numara, iddaa, at yarışı oynatacaksın. Neredeyse haftanın her günü var. Benim çevremde hatırı sayılır İddaa yapan bayan arkadaşlar var  :D
Ayrıca hayal kurmak iyidir, ancak bazen hayaller insanı üzüntüye ve travmaya sokabilir. Misal loto bana çıksa ne yaparım hayali gibi. O kadar inanan insan var ki, kaybettiğinde kendine gelemiyor. Gerçeği kabullenmek gerek, 1 kişiye çıkacak geriye kalanların hepsi avucunu yalayacak  :P
Finansal anlamda da bir kişi kar etmeyecekse vermez. Ben şirketlerin tüm kampanyalarına katılırken şirketin kazancı ne ona da bakıyorum. Bu kampanyalarla kazanmaya çalışırken tepede birilerini de milyoner yapıyoruz.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #8 : 01 Ocak 2011, 02:42:36 »

Aman arkadaşlar pilav alacağız diye eldeki bulgurdan olmayın. Ben 2004'ten beri eşya çekilişi diye tabir edebileceğimiz kampanyalara katılırım, bu işte mantıklı hareket etmek lazım. Sayısal, Loto bunlardan haz etmem. Zaten devletin bunları oynatması ayrı tezattır. Kumarhaneleri yasaklayacaksın ama Sayısal, Süper Loto, yok on numara, iddaa, at yarışı oynatacaksın. Neredeyse haftanın her günü var. Benim çevremde hatırı sayılır İddaa yapan bayan arkadaşlar var  :D
Ayrıca hayal kurmak iyidir, ancak bazen hayaller insanı üzüntüye ve travmaya sokabilir. Misal loto bana çıksa ne yaparım hayali gibi. O kadar inanan insan var ki, kaybettiğinde kendine gelemiyor. Gerçeği kabullenmek gerek, 1 kişiye çıkacak geriye kalanların hepsi avucunu yalayacak  :P
Finansal anlamda da bir kişi kar etmeyecekse vermez. Ben şirketlerin tüm kampanyalarına katılırken şirketin kazancı ne ona da bakıyorum. Bu kampanyalarla kazanmaya çalışırken tepede birilerini de milyoner yapıyoruz.

sanki meslektaşız gibi gibi..yorumların ekonomiyle ilgili..yani biraz daha iktisadi terimlere ağırlık versen evet diyeceğim..biz ne diyoruz biliyor musun bu olanlara likidite tuzağı yada sosyal anlamda umut tuzağı..yorumlarında kendimi gördüm..çok yerinde sözler anlayana.. :)

evet  ,  Sevgi biz önümüzdeki maçlara bakalımmmmmm en iyisii..:D :D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #9 : 01 Ocak 2011, 12:06:25 »
Şimdi mevsimsel talep tahminleri, kamçı etkisi, regresyon, likitide, akreditif gibi terimlerle forumda insanların canını sımak istemedim. Ölçek ekonomisi desem kimse anlamaz ama sürümden kazanıyoruz desem herkes anlar  ;)