benki 2011 e bunca kampanyadan hiç ürünle ayrılmışım zaten carrefour mu bana hayırlı rüya görecekti...neyseki daha elimde 3 adet kuzu gibi yatan milli piyango bileti var 
Aman arkadaşlar pilav alacağız diye eldeki bulgurdan olmayın. Ben 2004'ten beri eşya çekilişi diye tabir edebileceğimiz kampanyalara katılırım, bu işte mantıklı hareket etmek lazım. Sayısal, Loto bunlardan haz etmem. Zaten devletin bunları oynatması ayrı tezattır. Kumarhaneleri yasaklayacaksın ama Sayısal, Süper Loto, yok on numara, iddaa, at yarışı oynatacaksın. Neredeyse haftanın her günü var. Benim çevremde hatırı sayılır İddaa yapan bayan arkadaşlar var
Ayrıca hayal kurmak iyidir, ancak bazen hayaller insanı üzüntüye ve travmaya sokabilir. Misal loto bana çıksa ne yaparım hayali gibi. O kadar inanan insan var ki, kaybettiğinde kendine gelemiyor. Gerçeği kabullenmek gerek, 1 kişiye çıkacak geriye kalanların hepsi avucunu yalayacak
Finansal anlamda da bir kişi kar etmeyecekse vermez. Ben şirketlerin tüm kampanyalarına katılırken şirketin kazancı ne ona da bakıyorum. Bu kampanyalarla kazanmaya çalışırken tepede birilerini de milyoner yapıyoruz.