bir çok yarışmada gördüm..bizim forumdan arkadaşlar ilk sırada, yarışma bitmiş konu forumda yok...şu anda kıgılide yarışma var ..foruma haber verilmemiş uyanık arkadaşlar ilk sırada..kimse duymadan kazanalım düşüncesi
Evett yaa internet başındayım halbuki 2 den beri arıyorum kampanya var mı diye neyse nasip değilimişş..
kıgılıyı ben forumda gordumde katıldım sabah vardı konusu
kıgılı forumda vardıkı gozunuzden kacmıs
evet forumda var ama dikkatli ve uyanık olmak lazım

ama bazen haber vermeyenlerde oluyor buda onların vicdanına kalmış
burda evet bencil olan çok arkadaşımız var hep kendisi için istiyor bu yanlış burası paylaşım sitesi bencil olmamak lazım yeri gelirse fedakarlık edip arkadaşım olsun demesini belenlerin olması lazım.
Bence olaya bu şekilde bakılmaması lazım,
Mesela sürekli kampanya konusu açıpta kazanamayan bir sürü kişi var ve kazanan kişiler genellikle hep aynı oluyor o zaman da bizlerin vicdanı rahat etmesin dimi ama..
sonuçta birileri emek veriyor konu buluyor birileride hazıra konuyor. Şahsen ben sürekli konu açıpta kazanamazsam sinir olurum
Yarışmayı görüpte konuyu açmayan biirisinede bişey demem saygı duyarım.
Kimse konu açmak için mecbur değilki üstelik ortalıkta bu kadar fakeci dolaşırken..
oylamalı yarışmalarda hep kazanan arkadaşlara vermiyorum..bir bakıyorum bir haftada kaç büyük hediye kazanmış..şimdiye kadar bana 1 destek vermemiş ve benden sürekli destek istiyor öncede sürekli veriyordum..hep banacılar biraz adil olsun..Ben kazanmak istemiyorum çünkü emek vermiyorum ama birazda emek verip kazanmayan arkadaşların önünü açsınlar...
ilk başlarda bende herkese destek veriyodum sonra kendim bi oylamalı yarışmaya katıldım hiç destek görmedim daha sonra oylamalı yarışmalara hiç katılmadım ve kimseyede destek vermedim şimdi tekrar bazı arkadaşlara verip bazılarına vermiyorum ama bu forumda mutlaka bişiler yapılmalı birileri emek sarfedip kampanya paylaşıyo ve hiçbişi yapmayan hatta siteyele alakası olmayan bir sürü insan katılıp diğerlerinin sırtından geçiniyo.