oylamalı yarışmalarda hep kazanan arkadaşlara vermiyorum..bir bakıyorum bir haftada kaç büyük hediye kazanmış..şimdiye kadar bana 1 destek vermemiş ve benden sürekli destek istiyor öncede sürekli veriyordum..hep banacılar biraz adil olsun..Ben kazanmak istemiyorum çünkü emek vermiyorum ama birazda emek verip kazanmayan arkadaşların önünü açsınlar...
Kampanyacılıkta böyle bi olay yoktur arkadaşım, bu hediyeyi ben kazanmayayım baskası kazansın diyen çıkmaz. Herkes kazanmak ister, kimse fedakarlık yapmaz. Burda kimse kimsenin babasının oğlu değilki fedakarlık yapsın. Dürüst olalım, çoğumuzun böyle düşündüğüne eminim, kimse çıkıp ben böyle düşünmüyorum demesin (:
Ben katılmıyorum belli bir gruplaşma var onlara vermiyorum

...yanlız kalan arkadaşlara veriyorum
elımden geldıgınce herkese verıyorum ısmdı harıbo ben katıldım ama katılan arkadaslarımınkınıde begenıyorum
kısmet kımınse o kazanır bence
benim işyerimde yasaklı ve sırf ö.m atıp destek isteyen arkadaşlarım için akşam ablama gidiyorum çoğu kez acil olanlarda sıf oy versin diye ablamı mail yağmuruna tutuyorum.Formdan arkadaşlar bunu çok iyi bilirler.
Bende kimseye haksızlık etmek istemem ama benim kazanıp kazanmamam önemli değil ben herkese yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince
ben kim oy isterse oy veriyorum,kazanan kazanır kazanamayan kazanamaz yapacak tek sey elimden geleni yapmak.
gerisi yarısmaya katılana kalmıs.
ben çok kez yedekte kaldım yada kıl payı kaçırdım ne yapalım kısmet!!!
bazılarının kazandıklarım bölümünü inceleyince forumda açılmamış konulardan bişeyler kazandığını görebilirsiniz...
aynen bende ne konu bulsam paylaşırım sevdiğim sevmediğim kim kazanırsa kazansın sonucu umursamam.paylaşmayı bilmeyip bencil olan kişiler var ve kınamak kelimesi cuk oturmuş

bugüne dek kimseyi ne bir yarışmada şikayet ettim,ne iftira attım şahıslarına insanlar kazanmak uğruna her yolu deniyor.herkes gibi bende bolca kazandım,bolca katılım yaptım,bolca emek harcadım ama bunları yaparkende paylaşmayı es geçmedim.şimdi kenarda durup izleyenlerden olucam bununda zevkli olucağına eminim