Gönderen Konu: AVON 2011 kazananlar  (Okunma sayısı 56873 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
Ynt: AVON 2011 kazananlar
« Yanıtla #260 : 15 Ocak 2011, 12:13:25 »
teşekküür ederim en kısa zamanda aramalıyım benimde parfümüm gelmedi  :-\
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #261 : 15 Ocak 2011, 12:19:00 »
mail yazmıştık maile hemen cevap veriyorlar. tlf da halledememiştim ben. mukoo mail yaz bence.  birde yurtiçi adres bulamamış 2 kere tlf etti başka araç ve başka görevli getirdi.tlf ulaşamasa geri giderdi kesin.   inş seninde gelir mukoo.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #262 : 15 Ocak 2011, 13:56:57 »
ben hgk ısmımle gelmez dıye aramıstım dun benı gerı aradılar urun gonderıldı ve valıde dıye bırı aldı dıye gozukyormus ;D  yok oyle bırı dedım neden hgk olarak yazdınız kendı ısmınızı yazmadınız dıyor kadın
dedım sıstem ısımızı yazmaya ızın vermıyordu bılmıyorduk bu durumu bız dedı bırdahakı uygulamada bu soru gıderıcez falan fılan dedı

destek olana destek olurum

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #263 : 15 Ocak 2011, 14:06:56 »
mail yazmıştık maile hemen cevap veriyorlar. tlf da halledememiştim ben. mukoo mail yaz bence.  birde yurtiçi adres bulamamış 2 kere tlf etti başka araç ve başka görevli getirdi.tlf ulaşamasa geri giderdi kesin.   inş seninde gelir mukoo.
ya evde bi tek benimki gelmedi bi kaç gün bekliyim belki gelir dedim ama hafta doldu gelen yok arıyayım dedim :)
İnş. gelir :-\
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #264 : 17 Ocak 2011, 12:35:37 »
ben kampanyacı papatya hesabımla girdim 10 kişide beğendi ama facede kazanamadınız diyo imkansız ilk saat hemen yapmıştım üründe gelmedi acaba isim yok diyemi oldu.anlamadım giti

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #265 : 17 Ocak 2011, 12:37:11 »
ben kampanyacı papatya hesabımla girdim 10 kişide beğendi ama facede kazanamadınız diyo imkansız ilk saat hemen yapmıştım üründe gelmedi acaba isim yok diyemi oldu.anlamadım giti
sanmıyorum isim yok diye olsun çünkü benim yengemin adına onun faceiyle yaptım 6 arkadaşada beğendirdim hemen ilk 10 dk içinde fakat onada kazanamadınız diyo bende anlamadım niye öyle oldu arkadaş davetide yapmıştım halbuki

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
« Yanıtla #266 : 17 Ocak 2011, 12:39:02 »
canım bendede aynı oldu kendi adıma ve kızımın adına katıldım ilk başta benimde olmadı.nasip diyelim

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #267 : 17 Ocak 2011, 12:52:26 »
teşekkürler bilgileriniz için ama isimle alkalı olsa kazananlardada ismi olmayanlar var.birde hemen yapıptı kazanamamak tuhaf.ne diyelim artık kısmet

Çevrimdışı serpil26

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #268 : 17 Ocak 2011, 13:17:04 »
benim parfümüm gelmiş çokta güzellll

Çevrimdışı hüvik

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #269 : 17 Ocak 2011, 17:02:03 »
belki kazanama sebebin şey olabilir hani avon yogun ilgiden dolayı sayfaya girilmiyordu.
daha sonra sayfa düzeldiginde izin ver deyip tekrar giriş yapılması gerekiyormuş.
ben kardeşlerimin facesine girip hiç tekrar bakmamıştım
ama kendiminkine girmiştim ben kazanmışım onlar kazanamadı.