Gönderen Konu: AVON 2011 kazananlar  (Okunma sayısı 56567 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CDE

• Usta Kampanyacı
Ynt: AVON 2011 kazananlar
« Yanıtla #140 : 06 Ocak 2011, 17:11:15 »
evet ya kötü oldu... ama ben face kullanmıyorum... sadece kampayada arkadaşlara oy vermek için ve böyle kampanyalara katılmak için aldım adresi...

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #141 : 06 Ocak 2011, 17:12:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
evet ya kötü oldu... ama ben face kullanmıyorum... sadece kampayada arkadaşlara oy vermek için ve böyle kampanyalara katılmak için aldım adresi...
ama avon da bilgileri yazdınız yere yazsaydınız gerçek adınızı sorun olmazdı heralde
**********ERDEM10**********

Çevrimdışı CDE

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #142 : 06 Ocak 2011, 17:15:27 »
ama avon da bilgileri yazdınız yere yazsaydınız gerçek adınızı sorun olmazdı heralde

oraya gerçek adımı yazdım, ama ad listesine değil, face listesine göre yapmışlar gönderimleri... :(

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #143 : 06 Ocak 2011, 17:15:47 »
ben zaten adres yazdığım yere isimleride yazdım ama malesef avon onları dikkate almayıp silmiş ve face isimleri ile göndermiş..

Çevrimdışı ibalci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #144 : 06 Ocak 2011, 17:17:23 »
evet banada face ismiyle geldi allahtan kargocu beni tanıyorda firmayı bildiğinden getirdi bugün anneme ve eşime gelmedi daha.

Çevrimdışı CDE

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #145 : 06 Ocak 2011, 17:19:46 »
ben zaten adres yazdığım yere isimleride yazdım ama malesef avon onları dikkate almayıp silmiş ve face isimleri ile göndermiş..

sizede mi vermediler...

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #146 : 06 Ocak 2011, 17:25:18 »

sizede mi vermediler...

yok canım vermiyorduda zorla aldım tc kimlik numaramı aldınız işte dedim bir sorun olursa bana geleceksiniz dedim söylene söylene gitti kır çiçeği diye isimmi olur ya bence arkadaşın dediği gibi bu tarz durumda kargocu kendiside alıyor olabilir ben derim ki ara avonu anlat durumu daha önceki yarışmalarda mail ile düzeltiyorduk bundada öyle olucaktır diye değiştirmedim face adımı de..

Çevrimdışı yigitkaraca

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #147 : 06 Ocak 2011, 17:27:03 »
adres aynı olmasına rağmen anneme gelmiş bana gelmemiş var mı böyle saçmalık ya ;D

Çevrimdışı CDE

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #148 : 06 Ocak 2011, 17:28:48 »

sizede mi vermediler...

yok canım vermiyorduda zorla aldım tc kimlik numaramı aldınız işte dedim bir sorun olursa bana geleceksiniz dedim söylene söylene gitti kır çiçeği diye isimmi olur ya bence arkadaşın dediği gibi bu tarz durumda kargocu kendiside alıyor olabilir ben derim ki ara avonu anlat durumu daha önceki yarışmalarda mail ile düzeltiyorduk bundada öyle olucaktır diye değiştirmedim face adımı de..

DEDİM canım, araştırıp döneceğiz sana gün içinde dediler ve dönmediler... :(

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #149 : 06 Ocak 2011, 17:30:53 »
adres aynı olmasına rağmen anneme gelmiş bana gelmemiş var mı böyle saçmalık ya ;D

normadilr bizede sadece 1 tane geldi aynı adrese, eşime geldi benim hediyem gelmedi hala...