0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkargocular böyle bir yaklaşım içinde kesinlikle olmaz.neler neler isteyen var.gizlilik esastır böyle işlerdeyaaaaaaaaa avy lady den istemiştim geldi kargocu dediki abla bütün gündür dağıtıyom bunlar ne göndermiş bende bakiim dedim açtım hiç bozuntuya vermeden gayet serinkanlı bi şekilde ped dağıtıyolarmış dedim
kargocular böyle bir yaklaşım içinde kesinlikle olmaz.neler neler isteyen var.gizlilik esastır böyle işlerde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar numunem geldi bugün, bi tane uzun bi tane normal ped, 2 tane de günlük ped (birisi paapatyalı + e vitaminliymiş, diğeri güllü) yollamışlar, bence kaliteli bişiy, tavsiye ederimözel ve iyi günlerde kullan
arkadaşlar numunem geldi bugün, bi tane uzun bi tane normal ped, 2 tane de günlük ped (birisi paapatyalı + e vitaminliymiş, diğeri güllü) yollamışlar, bence kaliteli bişiy, tavsiye ederim
numuneleri gelen arkadaşlar siteye üye olanlar mıyoksa iletişim adresinden numune talep edenler mi
Benim numunede geldi.