Gönderen Konu: Bu Yapılan Çok Ayıp Çok Kızdım  (Okunma sayısı 9252 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bu Yapılan Çok Ayıp Çok Kızdım
« Yanıtla #30 : 29 Aralık 2010, 12:03:13 »
cnm bahsettiğim sen değilsin
üzülmene gerek yok
iremin annesi diye bir blog.ben cevabı ona yazıp tüm listeye gönderdim.herkes okusun diye.
daha sonra aynı mail listesine 4 kişi daha kullanmış bloğu için 1isi destek için kullanmış. ama asıl kızdıgım kişi iremin annesidir sen değilsin cnm
ilk ondan geldi mail.ve mail adresleri açık gözüktüğü için hergün bi başkası kullanıyor.bloguma katılanlar arasında bir kaç normal arkadaşımda var ortaokuldan liseden falan kuzenim var,onlar kampanyacı değil.ya bu mailler bize nerden geliyor deyince ben inceledim.
iremin annesi amacı elbet kötü değildir.blog katılımı artsın diye benim bloga girip mailleri kopyalayıp haber vermek istemiş kendinede katılsınlar diye elbet kötü amaç değil ama yinede düşününce benim 1 yıllık verdiğim emeği 1 günde toplamaya çalışılıyor olay.

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 29 Aralık 2010, 12:04:53 »
mail yolu ile davet eden blogerların bloglarına inadına katılmıyorum resmen taciz sayılır istesek zaten katılırız ki.... aysell arkadaşa yapılan bu olay yarın başımıza gelebilir...
Özgürlük savaşcısı CECEN kardeşlerimize selam olsun...!

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #32 : 29 Aralık 2010, 12:06:04 »
Bana mail gelmeye devam ederse zaten bende aynı kişilere mail yolluycak güzel yerler bulabilirim.. Hergun gitgide artıyor ve bende karşılık vermeyi düşünüyorum artık..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 29 Aralık 2010, 12:09:50 »
bu konu iyiki acıldı bende cok rahatsızım gelen maillerden  >:(

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #34 : 29 Aralık 2010, 12:14:30 »
bana gelmedi ama banada sitelere davet etmeler geliyor.blogdaki adresi gören gönderiyor.her siteye üyeyim o mailimi sitelere üye etmedim düşünmüyorumda.lütfen benide davet ve oy için rahatsız etmesin kimse blog mailimden.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 29 Aralık 2010, 12:20:18 »
Bana da geldi o mailden ne kadar rahatsız edici bir durum ama kampanyalarda cevapların altına böyle mail adreslerimizi yazdıkça bunların önüne geçmek imkansz sanırım   :-\

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #36 : 29 Aralık 2010, 12:48:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bence şöyle bişey yapılabilinir kampanya yaptığınızda katılımlarda mail adresi bırakıyoruz ya sizin onayınızdan geçerken mail adreslerini kaydedin bi yere bloğunuzda da adresleri eksik yayınlayın..
yalnız biz yorumları onaylarken hiçbir düzeltme yapamıyoruz yani katılanların maillerini gizleme gibi maalesefki blogta öyle birşey yok olsa keşke oyüzden herkesin maili görünüyor doğal olarak

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #37 : 29 Aralık 2010, 12:51:03 »
ben katıldığım kampanyalarda mail adresimi yazmıyorum sadece 1 tanesinde yazmıştım.. sonuçta kazanmam durumunda bana burdanda ulaşılabilir ve ulaşılmasına gerek kalmadan takip ediyorum ben sonuçları..

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 29 Aralık 2010, 12:52:52 »
banada mail gelmiş ayrıca l harfiyele başlayan bir hanım bu siteden nerden olduysa benim mail adrsimi bulup destek linkini yolllamış oy verin diyerek artık çok olmaya başladılar

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #39 : 29 Aralık 2010, 12:57:21 »
iki gündür banada oy verin msjları geliyor oncesınde blog mesajları geliyodu ama ozur dıleyerek soyleleyımkı 2 kere falanda ben hepsını yanıtla yapıp maıl attım blog kampanya lınklerımı hıc bır atr nıyetım yoktu oda son oldu zaten bır kısı bana maılıme greı donup bana bır daha boyle maıl atma mail lıstenden cıkart yazmıstı ondan sonrada son oldu 2/3 gundur cok sık gelıyor ve gercektende sıkıcı oluyo bu maıller
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ