arkadaşlar birçok siteye üyelik için, anketlere, kampanyalara isim adres ve tel.no gibi bilgiler bırakılıyor. bunları kötü niyetle kullanan bir firmaya veya internet sitesine rastladınız mı? bununla ilgili başına olumsuz birşey gelen olmuş mudur? kısacası bu kişisel bilgilerimizi vermemiz ne kadar güvenli? ya da ben çok mu pinpirikliyim?
Pinpirikli olmakta haklısınız.Ama bilgileri vermeden de yarışmaya katılıp kazanmak mümkün değil.Takdir tamamen size ait.
arkadaşlar yorum yapacak olan yok mu?
Allaha şükür şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ...Yinede her önümüze gelen siteye bilgi vermemekte fayda var
bende kötü bişey yaşamadım. ama üye olucağım site bana güvenilir gelmezse üye olmuyorum..
yorumlarınız için teşekkür ederim. inşallah kimse sorun yaşamaz. ben de bundan çok daha seçici olmaya karar verdim. hediye uğrunda huzurumuzdan olmayalım yani.
özellikle tc no isteyen sitelerden uyuz oluyorum sanki internet sitesi beni nüfusuna alack
tc nosu isteyen sitelere 1111111 yazıyorum
ben de tc nomu 11122315464 fila gibi uyduruk yazıyorum hep
sanırım yeni kampanyacısınız ceylin hanım,hepimizde vardı bu korku ilk başladıgıızda sahsen bende vardı yani:)) ama zamanla geçiyor.bu güne kadar benımde olmadı bi sıkıntım.yani telefonuma sapık falan dadanmadı:)) tc isteyen yerlere katılmıyorum güvenilirse 111111 yazıyorum