ben dün girmiştim ama bugün girilmiyor sonuçları nerden görcez? bu boshworld hep sorunlu yaa
bendede hep kasım ayı kazananları çıkıyor
Aralık ayı kazananları sitede hala yok.. Kasım ayı kazananı olmama rağmen hediyem de hala ortada yok !!
Aralık ayı kazananları sitede hala yok.. Kasım ayı kazananı olmama rağmen hediyem de hala ortada yok !!
ekimde kazandığım hediye de bana hala gelmedi ellerinde yokmuş olunca gönderceklermiş

koskoca bosh ne kadar da çaresiz
ekimde kazandığım hediye de bana hala gelmedi ellerinde yokmuş olunca gönderceklermiş
koskoca bosh ne kadar da çaresiz 
Madem ellerinde yok neden hediye listesine koyarlar ki ? Saçmalığa bak yahuu
Az önce iletişimden mail atmıştım bosch 'a hediyem hala yok diye ocağın 15 ine kdr elinizde olur diye tlf ettiler şimdi
Benim Kasım ayında kazandığım puzzle şimdi elime ulaştı.
Az önce iletişimden mail atmıştım bosch 'a hediyem hala yok diye ocağın 15 ine kdr elinizde olur diye tlf ettiler şimdi 
sayfa açılmıyor iletişim için nereye mail attın? benimde hediyem hala gelmedi tekrar yazıcam ama sayfa açılmıyor???
sayfa açılmıyor iletişim için nereye mail attın? benimde hediyem hala gelmedi tekrar yazıcam ama sayfa açılmıyor???
Bosch un sitesinden attım ileşimden konuya da boschworld yazdım hemen döndüler tlfla
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin