haksızlık başlasın bi yerlerde blok kampanlarına katılmak zor iş çok şey istiolar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaksızlık başlasın bi yerlerde blok kampanlarına katılmak zor iş çok şey istiolar
tüm umutlar tükendı canım artık bir kaç gün var ben 15 gün önceden kampanyalar başlar diyodum ama yok .iste facebook hareketli bu ara
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaksızlık başlasın bi yerlerde blok kampanlarına katılmak zor iş çok şey istiolar
tüm umutlar tükendı canım artık bir kaç gün var ben 15 gün önceden kampanyalar başlar diyodum ama yok .iste facebook hareketli bu ara
evet face iyi ama ondanda elim boş dönüyorum hep hiç bişi kazanamadım
aa tebrikler bende o bile yok elde var 0 yani gerçi ben geçen sene ekolayın o dünya kadar hediyesinin içindende bir tanecik bişi bile kazanamıştım ama![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaa tebrikler bende o bile yok elde var 0 yani gerçi ben geçen sene ekolayın o dünya kadar hediyesinin içindende bir tanecik bişi bile kazanamıştım ama![]()
ay cnm bende bi çorap bile kazanamamıstım