Bağlanılan Hatırlatmalar

• MİGRENSON: 25 Ocak 2011 - 27 Ocak 2011

Gönderen Konu: nursence hersey | migrenson son10 kişi(27aralık-27 ocak) SONN GÜN  (Okunma sayısı 4731 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
kargoların geri onlara döndüğünü tekrar gönderim yapacaklarını yazmışlardı bir kaç kez mail attım henüz cevap alamadım şimdi yeniden mail atıyorum hemen  ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
ilginç çünkü arkadaşların eline ulaştığında sormuştum hangi kargo ile geldiğini ve kargo firmasını aramıştım ama bir gönderinin olmadığını söylemişlerdi...
sizi de uğraştırmış oluyorum kusura bakmayın lütfen!!

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
ne demek canım sorun deil asıl ben üzülüyorum böyle olunca sizin için senden başka bir kaç kişi daha var bana maille migrensonların gelmediğini ieten hepinizi tekrar tekrar yazdm ama dönmediler hiç  yine yazdım şimdi  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
3 hafta çekilişini yapıyorum herkese bol şanslar

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
yarın son gün arkadaşlar ayrıca bilgileri firmaya gönderdim ve hediyesi gelmeyen toplam 6 arkadaşın bilgilerini yeniden gönderdim bakalım yinede gelirse falan yazarsanız çok sevinirim  ;)

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
bana çıksın bana çıksın bana da çıksın :D amin :D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bana çıksın bana çıksın bana da çıksın :D amin :D

aminnn inşallah valla bak sen istiyosun diye ben bile dua ediyorumki sende dene diye valla bana gerçekten çok fayda etti migrenson baş ağrılarıma  :D

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
bi bana çıkmadı ilk başta katılmıştım  :)
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bi bana çıkmadı ilk başta katılmıştım  :)

inşallah çok isteyenlere çıksın canım