Gönderen Konu: Huzur isteyen arkadaşa nasıl bir hediye alınır?  (Okunma sayısı 8700 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: Huzur isteyen arkadaşa nasıl bir hediye alınır?
« Yanıtla #60 : 27 Aralık 2010, 17:41:21 »
tamam canım :) zaten biliyorum bende şakasına soyledim  :)
üzüldüm şimdi anlatıklarına venüs  :'( :'(

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #61 : 27 Aralık 2010, 17:48:34 »
üzücü durumlar oluyor , insan unutamıyor kendimi bile suçladığım çok olay yasadım bende ,
ama gözüm görmesin üzülmeyeyim demeyide denedim oda olmadı . Hasta bir hayvan görünce müdahale etmeden duramıyorum.
Eve alınca kedi köpek tavsan çok zor , Kaplumbaga yada kuş öyle sorunlu değil ama

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #62 : 27 Aralık 2010, 17:54:11 »
Bio işi şakaya vurmuş.O pek anlatmak istemez böyle üzücü şeyleri.:)
Bizim kediler daha küçüktü Ayselcim o dönemlerde dışarı çıkmak istediklerini biliyorum.Ben küçük oldukları için başka bir nedeni varmıdır diye düşünerek  biraz araştırmış genetik özelliği olduğunu öğrenmiştim.Senin boncuk çok tatlı maşallah,hayranım ben ona gördüm fotolarını :)

Çilekçim evet üzlüyor insan sürekli böyle talihsizlikler yaşayınca :(

Geçen gün sokakta bir kedi buldum küçük bişey öyle kenarda dolanıyordu.Baktım ameliyatlı canım acıdı getirdim eve.Güzelce yıkadık temizledik karnını doyurduk.2-3 gün kaldı bizde,keyfide yerindeydi ama balkondan kaçtı yine  :)
Bizim ev 1. kat  ön balkona da zeytinağacı uzanıyor.O yüzden kediler balkondan zeytin ağacına ordan hoop dışarıya kaçıyor.ama bakımını yaptığım için içim huzurluydu, pek üzülmedim.sonuçta sokaktan gelmişti alışık yani sokağa. :)
Ankara kedim diğer balkondan atlamıştı ama ağaç falan yoktu o balkonda. :-\
Şimdi de bir kedi var kocaman bişey hergün geliyor bizim balkondaki masanın üzerinde yatıyor canı sıkılınca da gidiyor :)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 27 Aralık 2010, 18:00:29 »
Bizde ailecek hayvanları çok seviyoruz , kızımız küçükken iyice hayvanlara alışsın sevsin istedik. Balığımız var ,bir arada kaplumbağamız vardı ama biz ele alınıp sevlebilecek bişeyler istedik. 2 tane cavia aldık,çok sevimliler tüylü tüylü,şimdi bir de yavrumuz oldu, 3lemiş olduk. Ama evde kafeste koku yapmaya başlayınca mecburen terasa kafes yapıp oraya koyduk.  elimde olsa eve her hayvanı doldururdum:)

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 27 Aralık 2010, 18:05:14 »
cavia buda değişik bi fikir.ele alıp sevebiliyor musunuz?

melisacım ankara kedilerinin öle bi özelliğini duymadım ama dışarısı cazip gelip cıkmış kaçmış olabilirler.
evdeki pencere cam blkon ne varsa kapalı tutuyoruz yoksa boncuk hemen açık yere koşuyor.bizim ev 2. kat bide.
bende sıksık gezdiriyorum.ben dışarıya cıkınca beni kapıda bekler.uyur kapının önünde.
bazen yanıma gelir yatar onun nefes alışı bile bana nasıl huzur verir.sımsıkı sıkarımmm severim kucagımda.
2 3saat görmüyem özlüom vala :D

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 27 Aralık 2010, 18:06:55 »
evet zaten ele alıp sevebilmek için onu tercih ettik, yumuşacık tüyleri var,çok insancıllar,eğitilebiliyorlar,ısırmıyorlar.... :)

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 27 Aralık 2010, 18:12:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
evet zaten ele alıp sevebilmek için onu tercih ettik, yumuşacık tüyleri var,çok insancıllar,eğitilebiliyorlar,ısırmıyorlar.... :)
hım iyi o zaman ele alıp sevince anca stres atıyor.
bende kedimle hep oyunlar oynuyorum :D beni yoruyor o yorulmuyor

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 27 Aralık 2010, 18:25:45 »
burcuna göre dogal taş alabilirsin

mesela kuvars taşı sinir bozukluklarına, huzursuzluga iyi geliyormuş

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #68 : 27 Aralık 2010, 18:40:17 »
bence ona verebileceğin en büyük hediye şuan onu düşünüyor olman..farklı bir şeyler düşünmelisin..yaptığın her ne olacaksa kendi ellerinle yapmalısın..çünkü ona verdiğinde hazır bir hediye olmaktan çıkacak ve baktıkça hep seni hatırlayacak..senin ona iyi gelmen için çok çok uzaklara gitmene hiç gerek yok..

her insanın hayatında inişli çıkışlı günler oluyor..hayat bizi boğduğunda yalnızlığa kaçıyoruz..kaçışımız hayattan değil yaşadıklarımızdan..hiçbir şey bir insanın kendisinden daha önemli olamaz ve hiçkimse kimsenin her şeyi olamaz..Huzur 50 km ilerideki kulübede saklıymış..Herkes gibi arkadaşında artık huzur istiyor ama kalıcı huzuru bulan henüz yok..:)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı opti31

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #69 : 28 Aralık 2010, 10:22:01 »
Arkadaşlar, çok teşekkür ederim, herkes birşeyler paylaşmış,
en duyarlı forum ödülüne başvurabiliriz sanırım (öyle bir ödül
varsa), kesinlikle, ödül forumumuzun olur.
3 günüm var, paylaştıklarınızı değerlendireceğim.
Çok çok teşekkür ederim... Canlarım benim... :)