buna katılmamışım ama gözüme çarptı katılan varsa kazanan listesi
'Married Life' (Aşk Kurbanları) DVD'sini kazananlar:
Deniz Kılavuz - Bayrampaşa / İstanbul
Nurten Özbay - Fatih / İstanbul
Gökmen Özlen - Osmanbey / İstanbul
Yüksel Bilazer - Of / Trabzon
Zeynep Selvi - Çan / Çanakkale
AVON'dan Sevgililer Günü'ne özel 'Just Play' bayan ve erkek parfüm seti kazananlar:
Gamze Gerçek - Çankaya/Ankara
Alev Arda – Erenköy/İstanbul
Hüseyin Güner – İzmit/Kocaeli
Zeynep Efe – Çan/Çanakkale
Yüksel Özdemir – Merkez /Trabzon
Bengü Ayyıldız – Okmeydanı/İstanbul
Gülşen Aydan - Merter /İstanbul
Begüm Yoldaş – Urla/İzmir
Eylem Aksu – Ortaköy/ İstanbul
Tolga Berkhan – Merzifon/Amasya
En çok oy alan tanışma hikayesi, tektaş pırlanta yüzüğün sahibi oldu!
"Resmini çizdim, gerçek oldu” hikayesi en çok oyu alarak, Sevgililer Günü'ne özel tektaş pırlanta yüzüğün sahibi oldu!
Mukaddes Feyzioğlu
yaw saat veriyo diye mail geldi konu silinmiş nerde saat veriyo mahmure.com ben göremedim
çok güzel bir aşk hikayesi, ben okudum, haketmiş kazanan güle güle kullansın bi de allah herkese öle güzelim aşklar nasip etsin diyorum
kazanan arkadaş çok şanslı imiş.
Mahmure okurlarından gelen yazılar sitemizde yayınlanıyor. Sitemize yazı göndererek paylaşımda bulunan okurumuz “Olcay Kahveciler” bizden Picante Ortaköy’de 2 kişilik muhteşem bir yemek kazandı.
Okurlarımız yazıları okuyarak oylayacak ve Mahmure okurlarının paylaşımı artacak. Hediye kazanan okurumuz böylelikle belli olacak. Sizde yazılarınızı gönderin her ay bir okurumuzun hediye kazanacağı bu paylaşımda yerinizi alın.
tebrikler olcay

benim ve dilemmanında makaleleri var işallah bize istanbulda yemek hediyesi vermezler malum uzak
tebrikler
benim ve dilemmanında makaleleri var işallah bize istanbulda yemek hediyesi vermezler malum uzak
herhangi oylama gerekiyor mu makaleleriniz için