Arkadaşlar çağrınıza uyarak 4 paket aldım, 3ünden şifre ve bedava yazısı çıktı. Şimdi katılım koşullarında da ambalajı saklayın yazıyor. Ben bedava nescafeyi almak için bunu markete verdiğimde ne olacak? Katılım koşullarında bedava yazılılarla ilgili açıklama yok.

Yarın kampanya başlıyor herkese bol şans
Arkadaşlar çağrınıza uyarak 4 paket aldım, 3ünden şifre ve bedava yazısı çıktı. Şimdi katılım koşullarında da ambalajı saklayın yazıyor. Ben bedava nescafeyi almak için bunu markete verdiğimde ne olacak? Katılım koşullarında bedava yazılılarla ilgili açıklama yok.
aynı durum bndede var ne olucak bilmiyorum ama
Kampanya ambalajları farklı dimi..Eski ambalarjlarda yok yani?
Ambalajda kampanyanın duyurusu oluyor sarı renkte dıkkat cekıcı
Ayrıca sarı yerde 10 BMW yazıyor ve BMW araba resmi var. Promosyon belirtmeyen ambalajları sakın almayın. Ayrı FON marketlerde promosyon var, tüm çeşitleri 19 kuruş yapmışlar. Yakınında Fon market olan oaradan temin edebilir.
Ambalajda kampanyanın duyurusu oluyor sarı renkte dıkkat cekıcı
arkadaşlar bu araba çekilişlerine buradan yüzlerce binlerce kişi katılıyor ama ne garip tesadüftür ki daha hç çıkan olmadı acaba diyorum bu büyük hediyeleri kendi adamlrına mı veriyorlar çünkü o kadar kampanyacı var ama hiç bana araba çıktı diyene rastlamadım siz ne desiniz
Forumdan bmw z3 kazanan arkadaşımızda var..
z3 değilll yawww z4 ben kazandımmm arkadaşlarrr herkese bol şansss...
bence bedava çıkan ürünün şifresini göndermeyin,bedava nescafenizi alın bu defa bedava çıkmazsa şifreyi gönderin derim...
arkadaşlar bu araba çekilişlerine buradan yüzlerce binlerce kişi katılıyor ama ne garip tesadüftür ki daha hç çıkan olmadı acaba diyorum bu büyük hediyeleri kendi adamlrına mı veriyorlar çünkü o kadar kampanyacı var ama hiç bana araba çıktı diyene rastlamadım siz ne desiniz
arabaya ne kadar masraf oldu alırken? Hani bize de çıkarsa hazırlıklı olalım diye..
Tebrikler. Biz kazanmadığımızdan 2-3-4 ü hepsi aynı = HAYAL
içinde bedava yazan nescafe poşetini verirsen markete tabii ki o şifre ile katılamazsın, sadece beleşe bir nescafe daha içmiş olursun. yeni aldığında bedava yazısı çıkmazsa o zaman gönder şifreyi.
ha, markete vermezsin bedava yazan poşeti içindeki şifreyi gönderirsin o sana kalmış