böyle çekilişlerde aklıma hep şu gelir mesela illere yönelik yarışmalar olsa atıyorum bi şehirden 1.00 katılım olsa vs şans biraz daha çok gibi ama Türkiye geneli olunca milyonların katıldığını düşünüyorum içim kararıyor
gerçi şuda var milli piyangoda büyük ikramiye çıkanlar ayyy çok uzattım ne diyorum ben 
Ya 2002'den beri ferdi olarak takip ediyorum, ilkokulda sıra arkadaşım Ülker Çokomel'den Commodore kazanmıştı, sonra bakkalda atari kazanmıştı. İlgim öyle başladı 2002'ye kadar bende senin gibi birşey çıkmaz diye düşünüyordum. Elbette katılımın az olduğu çekilişler oluyor, reklam tanıtımı az olan, kimsenin katılamayacağı, yada şubesi az bir şirketin kampanyaları gibi. Her yıl yapılan Algida magnum çekilişleri olsun, bilyoner.com un çekilişleri, bankaların internet şubeleri olsun, bu nescafe olsun hepsine katılım 500 bin ile 1 milyondan aşağı olmaz. Bunlar fantastik çekilişler arkadaşlar. Katılımın az olacağı çekilişleri kestirin bence. Bu çekiliş hayal yani
Vakıfbank geçen yıl sizin dediğiniz şekilde kredi kartına çekiliş yapmıştı, her ile bir araba vermişti. Hani o zaman Türkiye'nin en az nüfuslu ili Tunceli'de olmak vardı

Böylece kazanma şansın daha da artardı.