0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu kampanya m.p.i kapsamı dışındadır yazıyor benim aldıgım kutuda Evet paketlerde öyle yazıyor en sonda.Milli piyango kapsamı dışında olunca nasıl bir prosedür var acaba bilen var mı?
Bu kampanya m.p.i kapsamı dışındadır yazıyor benim aldıgım kutuda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu kampanya m.p.i kapsamı dışındadır yazıyor benim aldıgım kutuda Evet paketlerde öyle yazıyor en sonda.Milli piyango kapsamı dışında olunca nasıl bir prosedür var acaba bilen var mı?Kampanya metnini yanlış kopyala yapıştır yapmışlardır arkadaşlar. SMS kampanyasının metninden araba kampanyasına çevirirken şaşırmış olabilirler yada MPI kapsamı dışında olan bedava verilen Nescafe 3ü 1 aradalar içindir. Belli değerin üstündeki hediyeler için Milli Piyango nun izni dışında kampanya yapamazlar. Yoksa kumar olur, polisler de tepelerine biner. Hukuki anlamda benim bildiğim böyle, yoksa herkes çekiliş yapardı. Promosyonlarla ilgili düzenleme nedeniyle Mobil 1 Toyota arabayı çekilişle veremedi hatırlarsanız.