0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kazanan kim
ilginçse ben yokumdur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilginçse ben yokumdur Sevgi entersan bir çekilişti ve isimlere bakınca tebessüm ettim ama bilmiyorum artık..heyecanlıydı ciddi ciddi ben kazanacakmışım edasında çektim..isterdim bu sayıları artırmak ama geceye özel sadece 3 arkadaşımız kazanıyordu..videoyu bekliyorum yoksa belli kimin kazandığı belki de şimdi mışıl mışıl uyuyorlar yada eğlencedeler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilginçse ben yokumdur Sevgi entersan bir çekilişti ve isimlere bakınca tebessüm ettim ama bilmiyorum artık..heyecanlıydı ciddi ciddi ben kazanacakmışım edasında çektim..isterdim bu sayıları artırmak ama geceye özel sadece 3 arkadaşımız kazanıyordu..videoyu bekliyorum yoksa belli kimin kazandığı belki de şimdi mışıl mışıl uyuyorlar yada eğlencedeler.. ps başında çerezle sonuç bekliyordur deseydin üstüme alınıcaktım ama eğlence uyku nayırrrrr o ben değilim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilginçse ben yokumdur Sevgi entersan bir çekilişti ve isimlere bakınca tebessüm ettim ama bilmiyorum artık..heyecanlıydı ciddi ciddi ben kazanacakmışım edasında çektim..isterdim bu sayıları artırmak ama geceye özel sadece 3 arkadaşımız kazanıyordu..videoyu bekliyorum yoksa belli kimin kazandığı belki de şimdi mışıl mışıl uyuyorlar yada eğlencedeler.. ps başında çerezle sonuç bekliyordur deseydin üstüme alınıcaktım ama eğlence uyku nayırrrrr o ben değilim sonuçlar açıkladıııııııı.. bir dahakinde inş. seni de görmek isterimmmmmmmm Sevgiii..Çok yakında mükemmel etkinliklerimiz olacak..hadi bakalıııımm güzel bir gece..eğlenmeye devammm..
nasip değilmiş ama olsun bu dünyanın sonu değil..hayat devam ediyor..bak söz yakın tarihe alacağım büyük etkinliğimizi o zaman sana çıkacak biliiyorummm..ama üzülmek yok..bu gece için..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnasip değilmiş ama olsun bu dünyanın sonu değil..hayat devam ediyor..bak söz yakın tarihe alacağım büyük etkinliğimizi o zaman sana çıkacak biliiyorummm..ama üzülmek yok..bu gece için.. ne demiş aykut kocaman önümüzdeki maçlara bakıcaz demiş.bizde önümüzdeki kampanyalara bakalım diyoruuuz