izleyiciliğimi kaldırıcam olmuyor ya offf 
siteye oturum aç site ayarlarından üyelikten çık de. ben çıktım
ben sabah sonuçlara baktığımda yazacaktım bunlar yok listelerde diye sonra herseye maydonoz olmim diye vazgeçtimki burada yazılmış tüm arkadaşlarıma katılıyorum bende avm çekilişine katılmıştım hani şansımıza inancaktık ya pöh yalan dolanmış
ben de sağlam avm'ye katılmıştım. nedense bir soğuk gelmişti bana. sonucu buna çıkacakmış. bilmediğimiz kişilere katılmamak gerekiyor demek ki.yapılan şey çok ayıp.ve hayret ettim doğrusu, ortaya çıkacağını bile bile ne cesaret?

??
bu ne terbiyesizlik bu ne işgüzarlık ayıp yaa böyle insanlar kalkıp blog sahibi oluyorlar ben anlamıyorum:((
aysel söylemese dikkat etmeyecektim.boşuna mı katıldık denilenleri yaptık yorum yazdık..
her haltı biliyormuş gibi ortalarda atıp tutuyor hem de böyle üçkağıtçılık yapıyor..olmaz böyle şey..
ben açıkçası video çekmeyi bilmiyorum ..sonucu açıklayan firmalar dışında karar verildiğinden beri sonuçlarımı videolu açıklıyorum.listemi blogcu arkadaşlarımdan birine mail atıyorum.onlar videolu çekimi yapıp bana yolluyorlar sağolsunlar
herkesi enayi mi sanıyor bu insan???
ben izlememi geri çekiyorum blogundan ve kampanya yaptıgı firmalarla da görüşeceğim
Ben biliyodum boyle olacagini ki hic1 kampanyasinada katilmadim .Damdan duser gbi blog kampanyasi yapandan ne bekliyosunuzki. Gecmis olsun arkadaslar
Uf ben inanmiyorum ne derse desin
bloğa ne yazmış bide 
Çekiliş yöntemimizi belirledik. HGK adminlerinden Gülhan Hanımın da yardımlarıyla; RANDOM ile
internet saati ve sistem saati eşliğinde,ardarda, video kayıtlı, TAM ADİL ÇEKİLİŞ SÖZÜ VEREREK GERÇEKLEŞECEKTİR...
bunu nezaman yazmış cnm çekilişi kafasına göre yaptıktan sonramı
yo konuya yazmış çekilişi Gülhan Hanımın da yardımlarıyla; RANDOM ile
internet saati ve sistem saati eşliğinde,ardarda, video kayıtlı, TAM ADİL ÇEKİLİŞ SÖZÜ VEREREK GERÇEKLEŞECEKTİR
diye tabi öyle yapmadı o ayrı
kazananların yorumu bari olsa yüreğim gam yemicek yorum yazmadan nasıl kazanılıyorsa
az kalsın bizide alet edecekti oyunlarına. konu karışmasa kim bilir biz nelere karışacaktık