Bir çok kişinin video çekme bilğisi olmadığı halde çekilişi mecburen video usulu yapıyor ve yapamayan arkadaşlar birbirinden yardım istiyor.......
çekiş video usulü yapılmalıydı.......
yaşanan bu türlü tatsız olaylardan dolayı yeni kampanya düzenlemeye kalkan arkadaşlara maalesef itimat edilmiyor....ve arada gerçekten Adaletli bir çekilde çekiliş yapanlarda kaynayıp gidiyor.........
çekilişi bırakın da ayselin dediği gibi yorumlarda kazananları yorumları hiç yok ki çekilişle bile kazansınlar düpedüz sahtekarlık o zaman bu hakkımızı yemek firmalara bildirmek lazım bu blogu ki hediyeyi göndermesinler kendine alacağı belli sonuçta yazık!!!
kazananlar yorum yazsa kazansa gene eyvallah :d yorum yazmadan nasıl kazanılıyorsa :d
gercekten bu durumlarda cok sinir oluyorum.insanları aldatmacanın yenı versıyonu galıba.saygısızlık resmen.nasıl yorum bıle yapmadan kazanabılıyolar.bız kazanalım dıye neredeyse 40 takla atıyoruzda gene bişey cıkmıyo:D.kimse kimsenin hakkını yıyemez ya cok üzücü.sogotuyolar resmen blog yarısmalarından falan insanı
izleyiciliğimi kaldırıcam olmuyor ya offf
neden böyle saygısızlık yapılıyor ki biz boşunamı katılıyoruz .yazık yani yazık çok yazık
bloğ kampanyalarına katılmak için ya çok güvendiğin bir bloğ olacak yada o bloğa bir başkası referans olacak başka çaresi yok.............az çok herkez burda birbirini tanıdı.......yada arkadaşım sen böyle , böyle demiştin neden söylediğin gibi yapmadın diye sorabileceğimiz kampanyalara katılmalı.
zaten bu kişinin bloggerları ve firmaları eğiticem demesinden belliydi sen kimsinde kimi eğitiyorsun foruma yeni gelmiş bide bizde atladık kampanyalarına valla bende katılmıştım sağlam avm kampanyasına bide sürekli adil çekilişler yazıp duruyodu her kampanyasına gerçektende çooook adil olmuşş
Bende sağlam avm olan kampanyasına katılmıştım
,Soyadı sağlammış demek o da kendi firması.
Yorum yazmadan nasıl kazanabiliyorlar hayret doğrusu yazık günah kardeşim hakkımızı yiyorsun boş yere .