@hulayda
Damla Su'yu sevmedim, doğrudur. Tadı benim damağıma uygun değil, ben içtiğinde pH derecesi verebilecek kadar su konusunda hassas bi insanım çünkü ve bu benim problemim. Bu sebeple de ilerideki dönemlerde Damla Su alıp içmeyi düşünmüyorum.
Amma velakin, sizin serzenişte bulunduğunuz konunun, firmanın Damla Su olması ile hiçbir alakası yok. Bugün hangi su firmasından alırsanız alın, size dolu damacanayı boşunun karşılığında vereceklerdir ve eğer boş damacananız yoksa sizden ilk seferde damacana bedeli tahsil edeceklerdir. Bunun fikrimühimle de Damla su firması ile de bir ilgisi yoktur.
Benim de severek içtiğim sulardan biri Erikli'dir. Ancak dilerseniz telefon açıp sorunuz, aynı uygulamayı Erikli de yapar, Saka da, Nestle de, Şeker Su da, Niksar da vs.
Bu sebeple, alırsınız, almazsınız, o tercih sizindir ancak şikayetinizi kendi adıma haksız buluyorum...
normal olarak su siparişi versem tabiki vericem ama parasını ödeyipte alıcaksam%100 kupon ne işe yarıyo ayrıca birçok kişide şikayetçi diğer mesajlarada bakarsanız benden önce yazanlar olmuş ücret istediler ne biçim reklamsabu falan.
normal olarak su siparişi versem tabiki vericem ama parasını ödeyipte alıcaksam%100 kupon ne işe yarıyo
canım ama ödediğin suyun parası değil ki. damacana bedeli.
bize verilen kuponlar 6TL olan suyun karşılığı sadece...
Normalde damacana su kullanmıyorsunuz sanırım...
kullanıyordum ama artık tek kullanımlık olan bidonlardan alıyorum bakkaldan açıklamana için teşekkürler
iki tane %50 ye bir su aldım yanında dörtlü maden suyu verdiler afiyetle içtik
Arkadaslar indirim kuponlarini kullanabilen oldu mu 
bir kez 100luk indirim kuponunu kullanabildik. Her ev bir defa yararlanabiliyormus kampanyadan.
Yani 50lik kuponları da kullanamadık yalan oldu.bayi görevlisi öyle dedi.
yoo benim hepsini aldılarrr kuponun üstünde 1 damacana için bir tane kullanılır diyo 2 tane sini verdin aldı. hiç sorun yok o bayi gıcıkmış
bende de aynısı oldu.genel merkezle konuştum.bu şekilde talimat aldık dediler
normal olarak su siparişi versem tabiki vericem ama parasını ödeyipte alıcaksam%100 kupon ne işe yarıyo ayrıca birçok kişide şikayetçi diğer mesajlarada bakarsanız benden önce yazanlar olmuş ücret istediler ne biçim reklamsabu falan.
sen suyu üzcretle almıyorsun canım ama damacana değişiyor bu bu şekilde hep malesef keşke damacanada verseler ama vermiyorlar işte
banad ageldi ama 3 paket çay gelmedi