0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ürün hangi kargoyla geliyor?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinürün hangi kargoyla geliyor? ZİP kurye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinürün hangi kargoyla geliyor? ZİP kuryeyaklaşık 1 ay oldu hala gelmedi sizin ödülünüz kaç günde gelmişti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinürün hangi kargoyla geliyor? ZİP kuryeyaklaşık 1 ay oldu hala gelmedi sizin ödülünüz kaç günde gelmişti.İletişim kurdunuz mu fiat ile? bende dm ile bilgilerimi gönderdiğimi sandım 1 hafta bekledim sonra twitterdan yazıp hediyemin ulaşmadıgını söyledim.meger dm iletilmemiş kendilerine,iletişime geçin mutlaka ilgileniyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinürün hangi kargoyla geliyor? ZİP kuryeyaklaşık 1 ay oldu hala gelmedi sizin ödülünüz kaç günde gelmişti.İletişim kurdunuz mu fiat ile? bende dm ile bilgilerimi gönderdiğimi sandım 1 hafta bekledim sonra twitterdan yazıp hediyemin ulaşmadıgını söyledim.meger dm iletilmemiş kendilerine,iletişime geçin mutlaka ilgileniyorlargeçen hafta görüştüm, ürünler kargoya verildi diye geri dönüş yaptılar. ama henüz gelmedi. 29 aralıkta göndermişim bilgilerimi