evet simon aynen dediğin gibi
ne oldu kazanamadınmı sen
KAZANMAK İÇİN PARFÜM DAĞITMAK GEREK

AÇIKLADIM BİR ÖNCEKİ SAYFADA
parfüm için değil aslında biz vurucu teamız ben katılmadım katılmak isteyen arkadaşlara yardım için buradayım 
teşekkürlerde işte herkes senin gibi değil işte mesela arkadaşımız ödüllü yaptı iyi bir düşünce ama destek istesen destek vermeyecek kişiler destek verdi normalde açsam böyle bir konu hayatta destek vermezlerdi ne demek bu sırttan geçinme demek işte bu

arkadaş yanlış anlamasın ona değil sözüm galiba hako65 ti onun yaptığı güzel bir olay ama bu sırttan geçinenler bide paylaşım yapsalar
valla bi çıkarım yok (ama parfüm iyi olur)

daha öncede başka arkadaşlar için çok üye oldum önceden not utuyordum şimdi oda yok
ya ben mühendisim ve köylere çok gitmek zorunda kalıyorum taşkın afetlerde çözüm bulmak için. ama bize bağlı il ve köylere giderken yol bulmak çok zor çoğu yerde tabela vs. yok bu alet bana çok yardımcı olacak onun için kazanmak istedim.
ya ben mühendisim ve köylere çok gitmek zorunda kalıyorum taşkın afetlerde çözüm bulmak için. ama bize bağlı il ve köylere giderken yol bulmak çok zor çoğu yerde tabela vs. yok bu alet bana çok yardımcı olacak onun için kazanmak istedim.
İyi umarım kazanırsınız ozaman.Bende üye olabilirim