arkadaşlar pasaj.comda birtakım yorumlar yapılmış blogerlerdan rahatsızlık duyulmuş bir bakın isterseniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ben hiç yazmamıştım pasajdakilere isabet olmuş
şimdi kaldırmışlar konuyu
evet duruyor konu. okudum ve sinir oldum
hala yazıyor. bizde sizi şikayet ederiz
evet hala duruyormuş:( yaa dünden beri blogerlerin çalışma stilini anlatmaktan harap oldum. yani rahatsız olmuş olabilirler belkide bir ümit mesaj geldi müşteri sanıyolardır ama bunu daha iyi bir dille anlatabilirlerdi. bizi resmen titan zinciri yapmadıkları kaldı. sanki bloglarımız pasaj sayesinde biyerlere gelmiş gibi yazmışlar ben kendi adıma gereken cevapları yazdım pasajlarla çalışan diğer arkadaşlarda bence töhmet altında kalmamak adına yorum yassınlar
ben hiç pasajlara yazmadım.
pasajlarla çalışmayan arkadaşlar tabiki eleştri dışındalar ancak pasajlarla çalışan pek çok arkadaşımız var bende başka bloglarda görmüştüm ve bende yazmıştım. Zaten pasajdaki ürünlerin tanıtımını yapmakta kötü bir şey değil özellikle el emeği olduğu için tanıtımlarını yaparken çok heycan duydum kendi adıma

sonuçta beğendiğimiz ürünlerle firmalarla yada pasajlarla çalışma yapıyoruz bu onlar içinde bizim içinde güzel bir atılım. Ama orda 8 kişi rahatsız olmuş 30 kişi memnun ise demekki çoğunluğa saygı göstermeliler:) yani sadece blogerleri farklı algılayanlar var bende bu konuyla ilgilenen arkadaşların bilgisi olsun istedim:)
dayanamadım yazdım bişeyler artık yeter diyorum gerçektende sıkıldım yaa nedir bu milletin blog ve bloggerlara karşı düşmanlığı anlamıyorumm gerçektende
çok güzel yazmışsın gerçekten