0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu outlet34ten kazanan herkesin ürünleri geldimi?benm geldi bugn,geri gönderdim..neden geri yolladın???Sevgili Pınar kargonuz gelirse bile bence kesinlikle almayın. Bana iğrenç bir kravat göndermişler. Üstüne üstlük bir de kargo parası ödettiler. Sorunun çözülmesi için iki haftadır firma ile yazışıyorum ama adamların cevapları alay eder gibi. Böyle gıcık firma görmedim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu outlet34ten kazanan herkesin ürünleri geldimi?benm geldi bugn,geri gönderdim..neden geri yolladın???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu outlet34ten kazanan herkesin ürünleri geldimi?benm geldi bugn,geri gönderdim..
ya bu outlet34ten kazanan herkesin ürünleri geldimi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu outlet34ten kazanan herkesin ürünleri geldimi?benm geldi bugn,geri gönderdim..neden geri yolladın???Sevgili Pınar kargonuz gelirse bile bence kesinlikle almayın. Bana iğrenç bir kravat göndermişler. Üstüne üstlük bir de kargo parası ödettiler. Sorunun çözülmesi için iki haftadır firma ile yazışıyorum ama adamların cevapları alay eder gibi. Böyle gıcık firma görmedim.bende aynı fikirdeyim kesinlikle almam maillerde ciddiyetsizliği belli oldu zaten pişman oldum böyle bir firmayla kampanya yaptığıma