0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya bu outlet34ten kazanan herkesin ürünleri geldimi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu outlet34ten kazanan herkesin ürünleri geldimi?benm geldi bugn,geri gönderdim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu outlet34ten kazanan herkesin ürünleri geldimi?benm geldi bugn,geri gönderdim..neden geri yolladın???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu outlet34ten kazanan herkesin ürünleri geldimi?benm geldi bugn,geri gönderdim..neden geri yolladın???saçma sapan ürünler gönderiyorlar bence buyüzden Daha bie kişi bile benim hediyem çok güzel demedi
ne kargosu yaa bide kargomu ödetiyorlar öyle saçmalıkmı olur ben baştan kargo size ait diye söylemiştim ne biçim ciddiyetsiz firma bunlar ya baştan söylenilenleri nereleriyle anlarlar bilmem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne kargosu yaa bide kargomu ödetiyorlar öyle saçmalıkmı olur ben baştan kargo size ait diye söylemiştim ne biçim ciddiyetsiz firma bunlar ya baştan söylenilenleri nereleriyle anlarlar bilmemkargolu göndermişler işte malesef...sana hala gelmedimi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne kargosu yaa bide kargomu ödetiyorlar öyle saçmalıkmı olur ben baştan kargo size ait diye söylemiştim ne biçim ciddiyetsiz firma bunlar ya baştan söylenilenleri nereleriyle anlarlar bilmemkargolu göndermişler işte malesef...sana hala gelmedimi? benimkini emir talhaya yollamışlar kaç gündür mailleşiyorum firmayla ordan alıp bana yollıycaklarmış yazyaımda hiç yollamasınlar kargo falan veremem