yupicim ağzına sağlık ama buradaki insanlar çok kaba. siz ne yazsanızda bu saçma tavırlarını sürüdürecekler sürekli haklı çıkmak için bloggerları karalama çabalarından vazgeçmeyecekler izlenimine kapıldım.
Gönderilen maillere nazikçe red cevabı vererek önüne bu sorunlarının önüne geçebilirler ama böyle çirkefçe bir davranışı daha uygun görmüşler.
Hem zaten cevap vermeyen yada red cevabı veren firmalara tekrar tekrar yazacak kadar yüzsüz değiliz. İlla kampanya da yapmak zorunda değiliz. Bu insanlar kendilerini nerede bizi nerede görüyorlar çok merak ettim. Zaten büyük işler yapsalar kendilerine ait websiteleri olur. Pasajlarda uğraşmazlar.
Yazılanlara gerçekten çok öfkelendim. Blogger arkadaşlarımdan ricam, pasajlara yazıpta onların prim yapmasını sağlamayın. Bize bu şekilde hakaret etmelerinin önüne ancak böyle geçebiliriz. Elbette içlerinde anlayışlı, blog kampanyalarına sıcak bakan pasajcılar da vardır. Ama maalesef kurunun yanında yaşta yanıyor. Aynı bizde olduğu gibi
Büyük firmalara mail atmak her zaman daha avantajlı. Hem güzel hediyeler veriyorlar kampanya yapacaklarsa hem de nazikçe hayır cevabı verip kendilerini böyle bozmuyorlar.
haklısın canım ben kendi adıma artık yazmıyorum. daha önceden söz verdiğim insanlar vardı onları yarı yolda bırakmamak adına son 1-2 kampanyayıda yayınlayıp pasaja veda edeceğim:) Aslında 3-5 kişi var pasajda kendilerini üstün gören benim görüştüğüm çoğu bayan çok hoştu hatta kendime yakın bulduklarımla arkadaş bile oldum:) zaten iyi iş çıkaranlar havaya girmez hiç bir zaman mütevazi olurlar mesela çalıştığım paper faces pasajı sahibi Beril hanım makrafonide satışta yapacağını söylemişti inanın bende almak için siteye girdim kendime uygun beden bulamadım.aynı gün tüm ürünleri tükenmişti ve en ucuz ürünü 150 tl den başlıyordu demekki iyi olunca alıcısıda iyi oluyor

Benim hayattaki tecrübelerim her zaman şunu der biri çok konuşuyorsa işinde iyi değildir başarılı insan yaptığını çok havalara sokup anlatmaz benim ben demez hiç bir zaman
çok üzücü gerçekten .....
ama bnm çalıştığım pasaj sahibi çok tatlı:)
tek ve son olucak pasaj için bnm blogumdada..
ayrıca çalışmamızdan sonra satış patlaması yaşadığını defalarca dile getirdi...
bi kere birilerine birşeyler hediye etmekten aldığım keyfi hiçbirşeyden alamıyorum.
bunu almak pasaj sahibi birkaç arkadaşımız için ne kadarda zormuş....

pasajın bana kattığı en güzel şey birşeyleri yaratmanın okadarda zor olmadığı ve biryerlerden başlamak gerektiği..
mesela ben yastık ve mum yapımı ile ilgili malzemeler temin edeceğim yapabilirim biraz yaratıclıkla:)
el emeği olucak onlarda ama bende ilk yaptıklarımdan sizlere hediye edeceğim.
pasaja gerek yok yani bu tarz şeylere sahip olabilmek için...
yinede işini yapan herkesi büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.
ama kampanya anlamında artık bnm açımdan da bitmiştir PASAJ:)
bende dün biraz okudum evet mesajlara varana dek yayınlayıp densizce konuşuyorlar.yanlız şuda varki bazı blogger arkadaşlar firma hayır desede ısrarla mail atıyor neden onlarla yaptım birbenmi falz geldi gibisinden.gül mumda bunu firma sahibi telefonda söylemişti ve şaşırmıştım.burdada böyle bir durum varsa kızgın olabilirler.haklılar demiyorum ben hiçbiriyle görüşmedim,mail atmadım pasajdan hiçbirine.emekse bizde emek veriyoruz.boşverin şunları böbürlenmişler baya..
benim yazıştıklarımda gayet anlayışlı ve tatlı insanlardı sonuçta biz onlara onlarda bize muhtaç değil ki bunun farkında olmayanlar o konuyu açanlar bence
eve yeni geldim saolun arkadaşlar benim yaptığım pasaj kampanyalarımdaki kişilerde gerçekten çok anlayışlı ve hiçbiri böyle düşüncek insanlar değiller özellikle necmibey sabun çiçek yapımındaki gerçektende onunla çalışma yapmaktan çok mutluluk duydum tabi diğer yaptığım kişilerlede artık elimdeki kampanyalar bitsin bende pasaja yazmıycam.şuan burda bu konuyu açıp bizim hakkımızda atıp tutanlar kendilerini birşey sanıyorlar esas ben dahda yazardımda olay çok fazla büyümesin diye ancak okadar yazabildim artık tabi anlayana anlama kabiliyeti varsa onlarda anlarlar ..buarada konu kalkmış sanırm göremedim