Gönderen Konu: Migros 5 tl cola veya fanta alışverişine 50 kişiye 1 yıllık market alışverişi  (Okunma sayısı 4530 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Migrostan 5 tl cola veya fanta alışverişi yapan 50 kişiye 1 yıllık  market alışverişi hediye.

Mağazalarda duyurusunu gördüm.

12 ay boyunca aylık 100 tl

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Çekiliş kartı falanmı verecekler nasıl olacak?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Çekiliş kartı falanmı verecekler nasıl olacak?

moneyclubcard ile katılım ayrıca kampanyaya sprite sen sun gibi cola ürünleri de dahil

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
süper bir kampanyaymış :o 50 kişiye olması da çok iyi  ;)
moustache pig :D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Migros, Coca Cola'nın Carrefour'daki kampanyasını duymuş demek. İyi kampanya koparmışlar, tebrikler.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
kazanan talihliye para card verilip hesaplarına ayda 100 TL para transferi(Ticket) yapılacakmış..Arkadaşım MM'de çalışıyordu yanına gittim sohbet ederken bunu da sordummm..harikulâde bir kampanya , sahidennn.. :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
bütün migroslarda geçerli mi buu kampanya 5 tl lik coca cola alışverişine..yoksa mağaza içi mi

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
sonuçlar nerede açıklanacak?

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
5 TL'YE YILBOYU AYDA 100 TL'LİK ALIŞVERİŞ HAKKI KAZANAN 50 KİŞİDEN BİRİ SİZ OLUN, KARLI ÇIKIN! 16 Aralık 2010 - 16 Ocak 2011 tarihleri arasında Money Club Kart veya Money Visa ile 5 TL ve katları tutarında Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schweppes ya da Sensun alışverişi yapanlar arasında yapılacak çekilişle 50 kişiye yıllık alışveriş kazanma fırsatı! Bu kampanya COCA-COLA SATIŞ VE DAĞITIM A.Ş. tarafından MPİ'nin 06.12.2010 tarih ve B.07.I.MPI.0.13.00.02-401.02.99- 2908-10786 sayılı izni ile Hedef Tanıtım tarafından düzenlenmektedir. 16.12.2010 (09:00) - 16.01.2011 (22:00) tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm Migros ve Tansaş Marketler’den tek seferde 5 TL ve katları tutarında (her 5 TL'ye bir çekiliş hakkı) Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schweppes, Sensun ürünlerinden alan tüketiciler kampanyaya katılabileceklerdir. Money Club Kart, Money Visa ve Migros Club Kart özellikli kart sahibi üyesi olmuş müşteriler, alışverişlerinden önce kartlarını kasiyerlere sunmaları durumunda, kartların kasa kart okuyucusundan geçirilmesi ile harcama bilgilerinin müşteri hesaplarına aktarılması sağlanmaktadır. Talihliler, 01.02.2011 tarihinde Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 Şişli/ İSTANBUL (Toplantı Salonu) adresinde saat 11:00 da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişte 50 talihli kişi 1.200 TL Money Club Kart Puan (Kazanılan Money Club Kart Puan ikramiyeleri, talihlinin Money Club Kart kartına yüklenecektir. Money Club Kart Puanlar 06.03.2011 tarihinden 06.12.2011 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm Migros,Tansaş, Şok, Macrocenter veya 5M Mağazalarında kullanılmak üzere geçerli olacaktır. Misli ürün alımlarında kullanılamaz. Nakit paraya dönüştürülemez.) ikramiyesi kazanacaktır. Kazanan talihli, 03.02.2011 tarihli Radikal gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 18.02.2011 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 05.03.2010 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez. Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Migros Ticaret A.Ş., Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hiz. Ltd. Şti., Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. çalışanlarına çekiliş hakkı verilmeyecektir. 18 yaşın altında olan müşteriler ve üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money Club Kart , Money Kredi Kartı ve Migros Club Kart özellikli kart sahiplerine çekiliş hakkı verilmeyecektir. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilemez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Çevrimdışı homme

• Usta Kampanyacı
katıldık son anda merakla bekliyoruz hüsranı :))