Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBANA AZ ÖNCE GELDİ ADRES FALAN VERMEDİM Kİ AMA BEEN
eminmisin adres vermediğinemüneccim diyilya bunlar
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBANA AZ ÖNCE GELDİ ADRES FALAN VERMEDİM Kİ AMA BEEN
![]()
valla vermedim hatırlıyorum vermediğimi ama mail yollamıştım oraya adresimi yazmıştım buraya gönderirseniz sevinirim diye yoksa ne aradılar nede sordular maille şikayetimi yazdım sonrada altına bu adrese gönderirseniz sevinirim die yazmıştım demekki okumuşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBANA AZ ÖNCE GELDİ ADRES FALAN VERMEDİM Kİ AMA BEEN
![]()
valla vermedim hatırlıyorum vermediğimi ama mail yollamıştım oraya adresimi yazmıştım buraya gönderirseniz sevinirim diye yoksa ne aradılar nede sordular maille şikayetimi yazdım sonrada altına bu adrese gönderirseniz sevinirim die yazmıştım demekki okumuşlar
veet sayfasındaki iletişimdenmi yazın ? bende yazıym bari
BENDE KAZANDIM. AMA HALA ARAMADILAR BENİ. ARKADAŞLAR HANGİ TEL NOYU ARAYIP DURUMUNUZU BİLDİRDİNİZ?
salı günü arayıp adresimi aldılar bugünde hediyem geldi nihayet