2 hafta önce bir hanım aradı adresimi aldı.
Fakat mng kargo beni evde bulamadığı için paketim kayıp sanırım geri gitmiş. Mng kargoyla mı geldi ürünler arkadaşlar?
bende arayıp kazandığımı öğrenmiştim adres için biz sizi arayacağız dediler ama aramadılar bende tel açtım adresimi verdim 2 hafta sonra elinize ulaşır dedi

kazananlar listesi açıklanmayacak mı ben aramasam kazandığıı öğrenemezdim ee sizin arayacağınızda yok hak yenmiyor mu dedim sesi kesildi yayınlanmayacak dedi

saçmalık kampanya yapıyorsan sonuçlarıda yazacaksın hediyeleride vereceksin ins hak yemezler
BENDE KAZANDIĞIMI MAİL ARACILIĞIYLA SORUP ÖĞRENDİM. AKZANMIŞIM. ADRESİMİDE BİLDİRDİM. HALA GELEN GİDEN YOK. BU WEET BİZİMİ KANDIRIYOR ACABA..BU ŞEKİLDE KAZANDIĞINDAN HABERSİZ BI DOLU KİŞİ VARDIR. VE BIZ KAZANDIĞIMIZ HALDE ÜRÜNÜ ALAMADIK BİLE..
Arkadaşlar bana da şimdi bi paket geldi ben bu kampanya ya katıldığımı bile unutmuşum:) Geçen gün evi aradılar adres istediler ama ne geleceğini bilmeden adres vermiştim. Şimdi görünce çok sevindim:)
2 hafta önce bir hanım aradı adresimi aldı.
Fakat mng kargo beni evde bulamadığı için paketim kayıp sanırım geri gitmiş. Mng kargoyla mı geldi ürünler arkadaşlar?
Mng kargo getiriyor veet leri
BANA AZ ÖNCE GELDİ ADRES FALAN VERMEDİM Kİ AMA BEEN
BANA AZ ÖNCE GELDİ ADRES FALAN VERMEDİM Kİ AMA BEEN 
eminmisin adres vermediğine

müneccim diyilya bunlar
halen aramaya devam ediyorlar demekki. umudumuz yitirmeyelim yani
hangi numarayı arıyoruz arkadaşlar