bana da dün telefon bilgimi isteyen bi mail daha gönderdiler. bugün ayın 28 i. ne yapacaklar çok merak ediyorum...
"Belirtmiş olduğunuz kampanya onayımız dışında başlatılmış olduğundan ,
kısa süre içinde tarafımızca sonlandırılmış ve gerekli geribildirimler tüm taraflar ile paylaşılmıştır."
tarafımızdan sonlandırılmış yazıyor 31 ine kadarki kuponlarda mı geçersiz şimdi
aynı mail bana da geldi.
maili ttnetede iletmişler gerek yoktu aslında ben onlara da güzel bi mail atmıştım.
Kuponlar 31 ine kadar geçerlidir sanıyorum. Ben 3 arkadaşıma verdim, geçersizse rezil olurum.
kuponlar 31ine kadar çünkü ttnet starbucksın bilgisi olmadan başlatmış.onlarda bu yıl sonu olarak sonlandırmış.ben öyle anladım mesajdan
bana yine kahve kuponu göndermişler bugün geldi 31.01.2011 de bitiyor başka gelen varmı
niye gönderdilerki acaba tekrardan
bana yine kahve kuponu göndermişler bugün geldi 31.01.2011 de bitiyor başka gelen varmı
Şikayetlerden dolayı bi özür olabilir.
oo süper keşke bizede gelse.
bana da gönderdiler tekrar ama ben baya bir kalayladım mailde demek ki diğer arkadaşlarda şikayetci olunca herkese tekrar yolluyorlar