en çok görsel gönderen kazanıyor
Haftanın Hediyesi
Nemlendirici
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bu hafta ben yarşıcam yeğenim için
bende yarışmaya katıldım oğluşum için
ya ben kaç kez katıldım onaylanmıyor resimlerim bende katılmıyorum. ya sizinki nasıl onaylanıyor anlamıyorum..
Gecen haftanın 1.sıyım nasıl oldu anlamadım bende oncekı hafta 4resımle kaybetmsdm sonrakı hafta hıc ustune durmadm 40tane falan ekledm nasılsa olmaz dıye bakmıyodum bı baktım meılıme kazandınız yazısı gelmss

sans dıyelmm inşallah bıde buay bebiş müjdesi alırsam tam olcak
tskederım canım daha beklıyorum bakalım nekadar surede gelır bılmıoyrumda:)yoktur aslında öyle şansım falan nadir olur bööle sevındım ama:)
ben kazandım bu haftanın ürününü yeğenim için hava nemlendirici çok uğraştım ama değdi uğraştığıma
ben kazandım bu haftanın ürününü yeğenim için hava nemlendirici çok uğraştım ama değdi uğraştığıma 
tebrikler bende baya resim yolladım ama sen benden daha çok göndermişsin.tebrikler
tebrikler bende baya resim yolladım ama sen benden daha çok göndermişsin.tebrikler
çok saol cnm valla yeğenim için çok istiyodum çok iyi oldu bu bayağı azmettim gece gündüz ekledim