0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kampanyanın eğlenceli geçmesini sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Hala vermediyseniz büyük çekiliş için bu gece 23:59'a kadar boş bir kristal bulup isim vermeyi unutmayın. Anında Kazan çekilişlerinde bugüne kadar şansı yaver gitmeyenler, şansınız devam ediyor. Açıklama için yarını bekleyin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanyanın eğlenceli geçmesini sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Hala vermediyseniz büyük çekiliş için bu gece 23:59'a kadar boş bir kristal bulup isim vermeyi unutmayın. Anında Kazan çekilişlerinde bugüne kadar şansı yaver gitmeyenler, şansınız devam ediyor. Açıklama için yarını bekleyin ne olucak acabaaaaa
tabikide yokum afm kazanıpta gidemeyecek olan bana gönderebilir bitane hatice gönderdi sağolsun ama 1 hafta boyunca çok vaktimiz olcak 2 3 kez gideriz sinemeya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintabikide yokum afm kazanıpta gidemeyecek olan bana gönderebilir bitane hatice gönderdi sağolsun ama 1 hafta boyunca çok vaktimiz olcak 2 3 kez gideriz sinemeya kimse yollamazsa uzulme gencturkcel kampanyası devam edio ve airport avmde sinema bileti 6 TL Yenibosnada koçtasın karsısında hemen aklında bulunsun
ben boyner kazandım da şimdi napıcam. mailime bir bilgi gelmedi. mail falan göndermeden çekleri yolluyorlar mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhoşçakal kristaller..mukocannn ve kankammmm tebriklerrr.. kocamannnnn teşekküürr ederimm son günde güzel geçti arkadaşımda boyner kaptii
hoşçakal kristaller..mukocannn ve kankammmm tebriklerrr..