0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tam saat 8 oldugunda bebek huysuzlanmaya basladı. ben de , tuh yaaa kayab yıldızları bekliyodum dedim. eşim oturdu bilgisayarı ben bebeği sallamaya basladım. eşim bir yandan behzat ç yi seyredip öbür yandan 5-6 dakikada 9 tane form doldurdu bende mi bir tuhaflık var eşimde mi anlamadım. smarty de de ben o kadar koşturdum , eşim oturdu 5 dak sonra kulaklık kazandı kalktı ben hala kazanamadım. bunda da oturdu 5 dakikada halletti kalktı filmini seyrediyor şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintam saat 8 oldugunda bebek huysuzlanmaya basladı. ben de , tuh yaaa kayab yıldızları bekliyodum dedim. eşim oturdu bilgisayarı ben bebeği sallamaya basladım. eşim bir yandan behzat ç yi seyredip öbür yandan 5-6 dakikada 9 tane form doldurdu bende mi bir tuhaflık var eşimde mi anlamadım. smarty de de ben o kadar koşturdum , eşim oturdu 5 dak sonra kulaklık kazandı kalktı ben hala kazanamadım. bunda da oturdu 5 dakikada halletti kalktı filmini seyrediyor şimdi Hadi bakalım, bir de kazanırsan inş, o zaman eşinin elinin uğurlu olduğu kanıtlanmış olur Bol şans hepimize, sana da